Νύχια καλοκαίρι 2016: αυτή η τάση στο χρώμα είναι η πιο απρόσμενη και stylish μαζί!

Είναι αυτή η περίοδος που πρέπει να πάρουμε την γενναία απόφαση τι χρώμα να βάψουμε τα νύχια μας πριν φύγουμε για διακοπές. Και είναι γενναία αυτή η απόφαση γιατί αυτό το χρώμα σχεδόν θα το παντρευτείς αφού θα το έχεις πάνω σου για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Τουλάχιστον.

Όπως κάθε καλοκαίρι χρώματα όπως φούξια και πορτοκαλί είναι πρώτα στις λίστες επιλογών. Όχι, όμως, για εμάς και όχι αυτό το καλοκαίρι! Τα μεγαλύτερα beauty icons έχουν πλέον ρίξει τους τόνους (κυριολεκτικά!) και επιλέγουν πιο ήπια χρώματα, ή αυτά που κάνουν διεθνή καριέρα ως cool pastel tones. Και είναι παράδοξο αυτό το trend γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει πως αυτά ανήκουν στο cast της άνοιξης. Αλλά να που τα πράγματα άλλαξαν, τα ανοιχτά γαλάζια, τα pink- nude, τα γκρίζα, τα παστέλ κίτρινα είναι μερικά από τα χρώματα που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να βάψεις τα νύχια σου πριν φύγεις για διακοπές.

Bonus info: αναδεικνύουν τέλεια την μαυρισμένη σου επιδερμίδα χωρίς να φωνάζουν από το απέναντι νησί “έχω βαμμένα νύχια”!

Για να δεις τα αγαπημένα μας βερνίκια σε cool παστέλ τόνους κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More