Οι καρδούλες στα νύχια για του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι κάτι νέο! Αλλά αυτό το μανικιούρ είναι εντελώς νέο!

Καρδούλες στα νύχια για του Αγίου Βαλεντίνου; Groundbreaking! Αυτά τα δύο πάνε τόσο μαζί όσο και τα λουλούδια την άνοιξη, οπότε πιθανότατα αυτό το νέο να σου είναι αδιάφορο. Μην βιάζεσαι!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε καρδούλες στα νύχια τον Φεβρουάριο αλλά αυτή την φορά η τάση είναι αρκετά διαφορετική. To trend λέγεται heart- tipped french και θέλει να σχηματίζουμε καρδούλες ναι, αλλά όχι οπουδήποτε, αλλά σε συγκεκριμένο σημείο πάνω στο νύχι. Η άκρη του νυχιού, λοιπόν, είναι εκεί όπου σχηματίζονται οι δύο καμπύλες και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το πετύχεις και μόνη σου αν έχεις διάθεση και χρόνο για εξάσκηση. Το βασικό εργαλείο που χρειάζεσαι είναι ένα πολύ λεπτό πινέλο για να κάνεις αρχικά το περίγραμμα και έπειτα να γεμίσεις το εσωτερικό (προς την άκρη του νυχιού), με χρώμα. 

Παρακάτω έχουμε μερικά τέτοια μανικιούρ για να πάρεις έμπνευση!

@color_camp

Η πιο κλασική και ωραία προσέγγιση στο heart- tipped french manicure είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω! Χρησιμοποίησε ένα baby pink βερνίκι ως βάση και έπειτα με ένα βερνίκι σε cherry απόχρωση σχημάτισε την άκρη. 

@nailsbymei

Η celebrity manicurist Mei Kawajiri είναι γνωστή για τα flashy χρώματα που χρησιμοποιεί στα μανικιούρ της. Παραπάνω βλέπουμε ένα συνδυασμό έντονων χρωμάτων με κοινό σημείο αναφοράς το φλούο περίγραμμα σε καθένα από αυτά. 

@smile_nails

Αν βρίσκεις το κόκκινο αρκετά αναμενόμενο για τον Άγιο Βαλεντίνο δοκίμασε το συγκεκριμένο trend με παστέλ αποχρώσεις όπως αυτές εδώ. Βάλε ή μόνο ροζ σε όλα τα νύχια ή έναν διαφορετικό παστέλ τόνο σε καθένα από αυτά. 

@paintbucketnails

H πιο μινιμαλιστική και ίσως η πιο αγαπημένη μας προσέγγιση σε αυτό το μανικιούρ. Για να το πετύχεις φρόντισε το σχήμα από τις άκρες των νυχιών σου να είναι αρκετά edgy. 

@had_nails

Αν αγαπάς το μαύρο βερνίκι δεν χρειάζεται να το αποχωριστείς για αυτές τις μέρες. 

@she_naildid

 O παράμεσος, ή αλλιώς, ring finger είναι πάντα μια καλή ιδέα για να κάνεις nail art στα νύχια σου αν δεν θέλεις να το κάνεις σε κάθε νύχι. Εδώ το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από τον οίκο Comme des Garçons.

Read More

And More