Πεντικιούρ: Λίγο πριν φορέσεις τα αγαπημένα σου σανδάλια και ψηλοτάκουνα πέδιλα δες τα 5 ωραιότερα χρώματα

Η άνοιξη είναι και επίσημα πλέον εδώ. Η θερμοκρασία, αργά και σταθερά ανεβαίνει, πουλόβερ και πανωφόρια μένουν στην άκρη και οι τολμηρές έχουν ήδη φορέσει δειλά τα αγαπημένα τους ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αυτό προϋποθέτει όμως ένα τέλειο πεντικιούρ. Ναι, είναι εκείνη η στιγμή του χρόνου που κλείνεις ραντεβού με την nail artist για να χρησιμοποιήσει τις αγαπημένες σου αποχρώσεις και στα πόδια. 

Οι περισσότερες άλλωστε, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ναι μεν τα περιποιούνται αλλά προτιμούν να απλώνουν μια διάφανη βάση ώστε να τα “ξεκουράσουν”. Και τώρα τα it girls έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα ωραιότερα ανοιξιάτικα χρώματα ενώ είναι κι εκείνες που παραμένουν πιστές στις σκούρες αποχρώσεις, ακόμη και μαύρο, που τη φετινή σεζόν είναι μεγάλη τάση. 

Έχω ήδη επιλέξει τα 5 χρώματα που θα κάνουν θραύση τους επόμενους μήνες και θα τα δεις στη συνέχεια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

Πράσινο: Έντονο, χαρούμενο κι εκείνο που δείχνει τέλειο τόσο στους ανοιχτούς τόνους δέρματος όσο και στα ηλιοκαμένα. Αρκεί να δημιουργήσεις αντίθεση με τα πέδιλα όπως ακριβώς κάνει η Marianne Theodorsen που φορά απίθανα ροζ και εντυπωσιακά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

 Ροζ και λιλά: Είναι οι δύο iconic παστέλ αποχρώσεις της άνοιξης. Κι αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια να επιλέξεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπορείς να τις συνδυάσεις. Πρόκειται για μια τέλεια ιδέα που θα στρέψει το βλέμμα χαμηλά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@netaporter)

Nude: Είναι classy και chic κι εκείνο που ταιριάζει με όλα τα outfits και ώρες της ημέρας. Πρόκειται για το αγαπημένο των stars και των super models ενώ οι nail artists το προτείνουν χωρίς δεύτερη σκέψη ειδικά αν αγαπάς τα minimal beauty looks. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renia Jaz (@venswifestyle)

 Μαύρο: Κάθε εποχή, όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου style και συνήθειες, το μαύρο βερνίκι νυχιών είναι εξίσου κλασικό πλέον με το κόκκινο και το nude. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Κόκκινο: Αιώνιο, κλασικό και αγαπημένο. Είναι εκείνο στο οποίο καταλήγεις κάθε φορά που είσαι αναποφάσιστη. Ταιριάζει τέλεια στην άνοιξη και το Πάσχα και μπορείς να υιοθετήσεις ένα matchy look φορώντας την ίδια ακριβώς απόχρωση παπούτσια. 

 

Read More

And More