Πεντικιούρ: Τα χρώματα και designs που θα αναβαθμίσουν το look σου

Σανδάλια, ψηλοτάκουνα πέδιλα και πλατφόρμες είναι τα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το look σου από εδώ και στο εξής. Και αυτό σημαίνει ότι το πεντικιούρ σου πρέπει να είναι άψογο. Κι αν πιστεύεις ότι θα απλώσεις απλά το αγαπημένο σου χρώμα στα νύχια κάνεις λάθος. Ναι μεν είναι κλασικό και ασφαλές αλλά οι nail artists προτείνουν να πειραματιστείς και να υιοθετήσεις ένα τέλειο design που θα αναβαθμίσει το beauty look σου με τον πιο χαρούμενο τρόπο. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 10 πιο ανατρεπτικά, σοφιστικέ, καλοκαιρινά pedicure ώστε να είσαι προετοιμασμένη στο επόμενο ραντεβού στο nail bar. 

Instagram: @jessicawashick

Γαλάζιο και καρό: Με vintage διάθεση είναι το πεντικιούρ που θα λατρεύεις να κοιτάς. 

Instagram: @amyle.nails

Αιώνιο κόκκινο: Το φετινό καλοκαίρι είναι μεγάλη τάση τόσο στο μανικιούρ όσο και το πεντικιούρ και δείχνει τέλειο σε όλους τους τόνους δέρματος. Μπορείς να υιοθετήσεις ένα matchy look που βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. 

Instagram: @millymason

Σοφιστικέ nude: Το πιο safe πεντικιούρ μιας και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σχεδόν διάφανο, κλασικό και κομψό πρόκειται για το hit του φετινού καλοκαιριού. 

Instagram: @thehangedit

Happy pedi: Απλά πρέπει να φανείς τολμηρή και να ζητήσεις από τη nail artist να χρησιμοποιήσει τη φαντασία της και τα πιο ζωηρά χρώματα που έχει στη συλλογή της. 

Instagram: @leasy_inparis

Rouge noir: Το γοητευτικό και κλασικό σκούρο κόκκινο χρώμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες είναι η πρόταση των experts κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο χρώμα να διαλέξεις. 

Instagram: @millymason_

French pedicure: Κι όμως δείχνει υπέροχα και στα νύχια των ποδιών. Η βάση μένει διάφανη και τα tips αποκτούν μια πολύ λεπτή γραμμή που προσφέρει την απόλυτη λεπτομέρεια στο πεντικιούρ.  

Instagram: @venswifestyle

Κοραλλί: Το έχεις συνδέσει με το καλοκαίρι μιας και είναι το χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Φωτεινό, classy και γοητευτικό είναι τέλειο τόσο για την πόλη όσο και για τις αποδράσεις σου στα νησιά. 

Instagram: @colordept

Floral: Το κίτρινο είναι το χρώμα του καλοκαιριού και αν το συνδυάσεις με τις χαριτωμένες μαργαρίτες σε παστέλ απόχρωση δημιουργείς ένα από τα ωραιότερα και πιο εντυπωσιακά αλλά χωρίς υπερβολές πεντικιούρ. 

 

Instagram: @colordept

Metallics: Με 80’s επιρροές και super λαμπερό δείχνει απίθανο όταν πέφτει το φως του ήλιου ενώ είναι ιδανικό για τις βραδινές εμφανίσεις. 

Instagram: @colordept

Κι αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο χρώμα να υιοθετήσεις επιλέγεις τα δύο αγαπημένα σου υιοθετώντας ένα πεντικιούρ που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. 

Read More

And More