Πώς εμπνέεται μια nail artist τα μανικιούρ για τα Emmy!

Στην καθημερινότητά μου περνάνε μπροστά από τα μάτια μου γύρω στα 5-10 διαφορετικά nail art (είναι η δουλειά μου να ενημερώνοναι!) και ποτέ μα ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα αναρωτηθεί πώς οοοοοολοι αυτοί οι celebrity nail artists εκεί έξω εμπνέονται όλα αυτά τα σχέδια.

Μέχρι πριν από λίγο που ψάχνοντας για μερικά ακόμη nail art έπεσα πάνω στο instagram της Whitney Gibson (είναι διάσημη στο εξωτερικό) και σε μια photo που είχε ανεβάσει λίγες μέρες πριν τα Emmy Awards (που έγιναν χθες το βράδυ και πολύ, πολύ σύντομα θα σου έχω review).

Ως προς την έμπνευση, λοιπόν, να τι συμβαίνει…

Κάτω από αυτή την photo η διάσημη nail artist έγραψε: “Εργασία και χαρά κάθε μέρα! Εδώ στο πάρκο παίρνω έμπνευση για μερικά σχέδια για τα Emmy Awards!”.

Και με μια πιο προσεκτική ματιά στο τετράδιό της μπορείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για κάπους συνδυασμούς χρωμάτων που θα κάνει σε κάποια nail art. Και με μια ακόμη πιο προσεκτική ματιά διαπιστώνεις πως τα έχει χωρίσει σε τρεις κατηγορίες:
– Τάσεις στα χρώματα που είναι το λευκό, το ροζ χρυσό (και καναδυό άλλα που συγχώρεσέ με αλλά ακόμη και μετά από απέλπιδες προσπάθειες δεν μπορώ να βγάλω τα γράμματα 🙁
Κλασικά σχέδια που είναι το ruffian (κάτι σαν γαλλικό στη βάση που θα σου δείξουμε σύντομα), το half moon που σου έχουμε δείξει εδώ και το κλασικό γαλλικό.
Νέα σχέδια που τα έχει αποτυπώσει στο χαρτί της και που αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές εγώ προσπαθώ να δω σε ποια διάσημη έχει κάνει τι!

Read More

And More