Πώς να κάνεις ένα… δερμάτινο μανικιούρ!

Θέλεις κάτι διαφορετικό; Το έχουυμε! Δερμάτινα νύχια και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για να το πετύχεις!

Τι χρειάζομαι για το δερμάτινο μανικιούρ;
-Ένα ψαλιδάκι
– Μια λίμα
– Ένα κομμάτι δέρμα
– Ειδική κόλλα για τα νύχια από εξειδικευμένα καταστήματα περιποίησης άκρων

Που μπορώ να βρω το δέρμα;
Προσοχή: το δέρμα που θα χρησιμοποιήσεις στα νύχια σου πρέπει να είναι λεπτό! Μπορείς να το βρεις σε διάφορες αγορές όπως για παράδειγμα στην οδό Κολοκοτρώνη στο Μοναστηράκι και κοστίζει μόλις €6.00 το μέτρο. Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικά χρώματα και υφές για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Εξίσου εντυπωσιακό (αλλά λιγότερο ροκ) είναι και το κόκκινο δέρμα.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;
Μπορεί το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μανικιούρ είναι ότι δεν πρέπει να περιμένεις λεπτό μέχρι να στεγνώσει, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτική με τις κινήσεις σου. Εννοείται ότι το να πλένεις τα χέρια σου ανά μισή ώρα όπως και να απλώσεις κρέμα στην επιφάνειά τους είναι στα dont’s!

Και το υπόλοιπο dress code;
Το μεγάλο don’t σε αυτό το μανικιούρ είναι να προσπαθήσεις να το σετάρεις με ένα επίσης δερμάτινο φόρεμα. Η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα μόλις μου πρότεινε το ιδανικό: ένα midi backless φόρεμα σε φλογερό κόκκινο. Το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι δυναμικό και καθόλου κλασικό, άρα το μήκος και το στιλ του φορέματος πρέπει να ταιριάζουν με αυτή την λογική. Απόφυγε τα κλασικά μακριά ή τα sexy κοντά που προσδίδουν εντελώς διαφορετικό ύφος!

Πώς θα κάνω αυτό το μανικιούρ;
Κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε τα βήματα που μας έδειξε η Άννα Αλμπάνη. Πίστεψέ με! Δεν είναι καθόλου δύσκολο αλλά σίγουρα πολύ εντυπωσιακό!

Read More

And More