So far, so good! ΤΑ 5 πιο θεαματικά μανικιούρ από τα fashion week Λονδίνου και Νέας Υόρκης!

Κι ενώ το fashion week του Μιλάνου μόλις τέλειωσε, Νέα Υόρκη και Λονδίνο μας έχουν δείξει ήδη τα νύχια τους! Ο επόμενος Χειμώνας έχει πολλά εντυπωσιακά να μας προσφέρει, τόσο που ό,τι έχεις δει μέχρι στιγμής μπορεί να σου φανεί έως και βαρετό! Ποια, όμως, ήταν τα πέντε mani που κέρδισαν έδαφος; Στα δείχνουμε (και έρχεται και συνέχεια. Μην ξεχνάς πως μένει report από Μιλάνο και Παρίσι!).

Badley Mischka


Ο οίκος Badley Mishka μας συστήνει σε μια νέα εκδοχή γαλλικού. Το σχήμα είναι τετράγωνο, τα νύχια αρκετά κοντά ενώ ο συνδυασμός του γαλλικού είναι μαύρο με χρυσή μεταλλική γραμμή όσο πρέπει παχιά.

Blonds

Για τον συγκεκριμένο οίκο η nail artist της εταιρίας CND Kristina Estabrooks και η ομάδα της ξόδεψαν 130 ώρες και πλέον για να ντύσουν τα νύχια των μοντέλων με στρας, δέρμα και άλλα υλικά. Το concept και η βασική αρχή ήταν η εξής: κανένα μοντέλο να μην έχει ίδια νύχια με κάποιο άλλο στο show!

Marchesa

Εδώ τα νύχια ακολουθούν την ρομαντική διάθεση του ρούχου! Νύχια βαμμένα nude με ένα top coat glitter που έδιναν μια νεραϊδένια διάσταση.

Joy Cioci

Νύχια σε σχήμα αμυγδάλου, nude βάση και δαντέλα στην άκρη τους δημιούργησαν ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα στο show του Joy Ciocci.

Pamela Love

Στο συγκεκριμένο show οι nail artists χρησιμοποίησαν λεπτές στρώσεις από το βερνίκι της Essie σε απόχρωση Little Brown Dress προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ombre αποτέλεσμα. Το manicure ολοκληρώθηκε με το top coat As Gold As It Gets!

Read More

And More