Τα 5 ωραιότερα nail prints: Από το animal μέχρι το floral είναι όλα τους υπέροχα

Έχεις ήδη κλείσει το ραντεβού με τη μανικιουρίστ αλλά δεν έχεις αποφασίσει το look που θέλεις; Σου έχω, όχι μία αλλά πέντε απίθανες προτάσεις. Με κοινό παρανομαστή το print. Κράτησε σημειώσεις: Tortoiseshell, floral, animal, hearts και φρούτα. 

Και είναι όλα τους υπέροχα. Wild, ρομαντικά, minimal, δροσερά ή σοφιστικέ ανάλογα με τον τύπο ή τη διάθεση σου. Ένα είναι το σίγουρο, ότι θα βρεις ένα τουλάχιστον που θα λατρέψεις. Δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου και υιοθέτησε το πιο εντυπωσιακό nail look για να υποδεχτείς το φθινόπωρο πιο stylish από ποτέ. 

Tortoiseshell 

Instagram: @iramshelton

Instagram: @imarninails 

Instagram: @buffcs

Είναι ένα από τα αγαπημένα των nail artists το φθινόπωρο. Έχει άλλωστε τις πιο ζεστές αποχρώσεις, εκείνες της ταρταρούγας. Το λαμπερό φινίρισμα αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το print. Εσύ απλά επιλέγεις αν θα καλύψει όλη την επιφάνεια του νυχιού ή θα το περιορίσεις στα tips σε ένα από τα ωραιότερα french manicure της σεζόν. 

Animal Print

Instagram: @betina_goldstein 

Instagram: @imarninails 

 

Instagram: @nailsbylydiette

Ακριβώς όπως και στα ρούχα, τα aninmal prints θεωρούνται πλέον κλασικά. Από το iconic leopard μέχρι το ασπρόμαυρο της ζέβρας η επιλογή είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου. Κι αν πάλι θέλεις μια glam πινελιά, το συνδυάζεις με μικροσκοπικά φύλλα χρυσού. Ακόμη κι αν έχεις κοντά νύχια σου προτείνω να το τολμήσεις. 

Floral 

Instagram: @buffcs

Instagram: @imarninails 

Instagram: @amyle.nails

Αφιερωμένο στις ρομαντικές αλλά και όσες αγαπούν το hippy chic. Μαργαρίτες και ηλίανθοι είναι τα λουλούδια που ξεχωρίζουν φέτος, σε λευκό, κίτρινο, χρυσό αλλά και μια μικρή δόση καφέ.  

Hearts 

Instagram: @betina_goldstein

Instagram: @imarninails 

Instagram: @imarninails 

Ποιος είπε ότι είναι κατάλληλες μόνο για του Αγίου Βαλεντίνου. Ταιριάζουν σε όλες τις εποχές κι εσύ απλά θα αποφασίσεις αν θα είναι κόκκινες ή ροζ. Μυστηριώδης ή Barbiecore. Με περλέ φινίρισμα, ματ ή στο απόλυτο κόκκινο της Βουργουνδίας. 

Fruits

Instagram: @betina_goldstein

Instagram: @betina_goldstein

Instagram: @jazzynails.x

Ότι πιο χαριτωμένο και δροσερό. Κεράσια, φράουλες αλλά και λεμόνια στις πιο φωτεινές αποχρώσεις. Κράτησε λίγο ακόμη καλοκαίρι στο beauty look σου υιοθετώντας το πιο αισιόδοξο μανικιούρ. 

Read More

And More