Το επόμενο μανικιούρ σου πρέπει να είναι με λουλούδια γιατί έρχεται η άνοιξη

Floral for spring? Groundbreakig! Τα λουλούδια και η άνοιξη πάνε χέρι- χέρι ή, στην δική μας περίπτωση, νύχι- νύχι! Τo floral δεν είναι ένα μοτίβο που βλέπουμε να επαναλαμβάνεται μόνο στα ρούχα αλλά και στο nail art και ειδικότερα στην δεύτερη περίπτωση το έχουμε και περισσότερο ανάγκη! 

Ο λόγος; Λόγω lockdown μπορεί να μην βάλεις τόσο εύκολα ένα floral φόρεμα μέσα στο σπίτι, αλλά μπορείς να πειραματιστείς με ένα μανικιούρ με λουλούδια το οποίο θα σου φτιάξει και περισσότερο τη διάθεση με δεδομένο ότι ειδικά όταν κάνουμε μια δουλειά γραφείου, βλέπουμε περισσότερο τα νύχια μας πάνω σε ένα πληκτρολόγιο παρά το πρόσωπό μας και άρα χρειαζόμαστε κάτι που να μας φτιάξει τη διάθεση και τα λουλούδια είναι σίγουρα αυτό το κάτι!

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας floral nail art για να πάρεις έμπνευση, να αντιγράψεις ή απλώς να δεις κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση!

@stephstonenails

Η nail arist Steph Stone χρησιμοποίησε μια ημιδιάφανη βάση για την επιφάνεια των νυχιών κι έπειτα σχεδίασε ένα λουλούδι διαφορετικού χρώματος για κάθε νύχι. Μια ιδέα είναι να κάνεις τη βάση και μετά από μερικές μέρες να φρεσκάρεις το μανικιούρ σου με ένα sticker με λουλούδια ή ένα σχέδιο που θα κάνεις μόνη σου. 

@oliveandjune

Επίσης ένα ακόμη nail art που αν δεν έχεις την υπομονή και το ταλέντο να σχεδιάσεις με ένα λεπτό πινελάκι, μπορείς να κολλήσεις απλώς stickers στα νύχια σου!

@vanityprojects

Αυτό το μανικιούρ μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης ενώ σε κάποια νύχια βλέπουμε και την ombre τεχνική που μπορείς να πετύχεις πολύ ωραία χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι και ταμπονάροντας τα νύχια σου. 

@goscratchit

Αυτό το μανικιούρ είναι τέλειο και θα θέλαμε πολύ να το δούμε και σαν ταπετσαρία στον τοίχο μας! Αν έχεις skills και ροπή στην τέχνη ξεκίνησε να τα σχεδιάζεις μιας και είναι σίγουρο πως και η ίδια η διαδικασία θα είναι πολύ χαλαρωτική. 

@imarninails 

Το απαραίτητο εργαλείο που θα χρειαστείς γι’αυτό εδώ το nail art είναι ένα πολύ λεπτό πινέλο για να σχηματίσεις με ακρίβεια όχι μόνο τα λουλούδια αλλά και τις γραμμές. 

@thehangedit

Σε αυτό το μανικιούρ μας αρέσει πολύ το πάντρεμα των χρωμάτων αλλά και ο τρόπος που οι μαργαρίτες μοιάζουν να ξεδηπούν ή, καλύτερα, να φυτρώνουν από την κόκκινη επιφάνεια.  

@nailsbymei

Ένα παλιότερο μανικιούρ που είχε κάνει η Mei Kawajiri στην Gigi Hadid και συνδυάζει το γαλλικό μανικιούρ με τις μαργαρίτες. 

 

Read More

And More