Το nail look της Kylie Jenner είναι υπέροχο για τις νύφες του Φθινοπώρου

Η Kylie Jenner αγαπάει τα πολύ μακριά, τεχνητά νύχια και τα εξεζητημένα nail art designs. Αυτός είναι ο λόγος που τα περισσότερα γίνονται viral μιας και φροντίζει να τα αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Κάποια είναι στ’ αλήθεια υπερβολικά. Υπάρχουν όμως κι εκείνα που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Και τώρα έρχεται με το μανικιούρ που θα λατρέψεις ειδικά αν έχεις σκοπό να ντυθείς νύφη μέσα στο φθινόπωρο. 

Στην φωτογραφία που ανέβασε φαίνονται τόσο τα δικά της όσο και τα χέρια της κόρης της. Και οι δυο τους φορούν το ίδιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, δώρο του συντρόφου της Kylie και πατέρα της Stormie. Η μικρή έχει βάψει τα νύχια της σε ένα παστέλ πράσινο χρώμα ενώ η Jenner έχει υιοθετήσει ένα french manicure στολισμένο με πέρλες που σε όλη την επιφάνεια των νυχιών. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Είναι ένα από τα ωραιότερα looks που έχουμε δει τελευταία και μην ξεχνάς άλλωστε πως οι πέρλες είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα και στο μακιγιάζ. Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι να ανέβης τα σκαλιά της εκκλησίας μην ψάχνεις άλλο για το μανικιούρ της σημαντικότερης ημέρας ever. Αυτό είναι.  

Read More

And More