Το νέο hot στην ομορφιά είναι να σετάρεις τη μάσκα με το μανικιούρ σου!

photo: @sfnoma

Αυτό το άρθρο διαβάζεται καλύτερα όταν θα έχει τελειώσει η καραντίνα. Εκτός αν έχεις εξαιρετικά skills στο nail art και μπορείς να το υιοθετήσεις από τώρα. 

Λοιπόν, η μάσκα είναι το νέο hot αξεσουάρ που έχουμε βάλει στη ζωή μας και από ότι φαίνεται θα καθιερωθεί. Και αντί να δυσανασχετούμε γι’αυτό, είναι κατά πολύ προτιμότερο να το διασκεδάζουμε. Γιατί- επαναλαμβάνω- από ότι φαίνεται θα καθιερωθεί! Ένας τρόπος να το… διασκεδάσεις (!) ή, έστω, να το κάνεις να μοιάζει λιγότερο βαρύ, είναι να σετάρεις τη μάσκα σου με το nail art σου. Το αμερικάνικο allure ζήτησε από μερικούς πολύ ταλαντούχους- πολύ καταξιωμένους makeup artist να το κάνουν και ιδού μερικές υπέροχες ιδέες που προέκυψαν από αυτό!

Όλα αυτά τα nail art είναι ευφάνταστα και πολύ εντυπωσιακά και αν αυτή τη στιγμή έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο και μια printed μάσκα μπροστά σου, απλώς βρες τα βερνίκια που είναι κοντά σε αυτά τα χρώματα, ίσως να χρειαστείς και ένα λεπτό πινέλο ή ένα stencil (εναλλακτικά χρησιμοποίησε την ανάποδη μεριά μιας καρφίτσας) και πέρασε από την θεωρία στην πράξη!

@liampeternails 

 

Read More

And More