Το παράδοξο trend στα νύχια που δεν περιμέναμε να μας απασχολήσει το καλοκαίρι

Κάθε beauty trend θα μας απασχολήσει σε συγκεκριμένο χρόνο. Για παράδειγμα, έχουμε μάθει πως το καλοκαίρι σε σχέση με το μανικιούρ επικρατούν τα κοραλί και τα πιο φωτεινά χρώματα ενώ σε σχέση με το nail art, τα καλοκαιρινά φρούτα με κυριότερο εκπρόσωπο τα κεράσια είναι τα επικρατέστερα. 

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή οοοολα αυτά τα χρόνια κάπως έτσι είχαμε συνηθίσει, δεν περιμέναμε να δούμε μπροστά μας ένα nail trend σαν κι αυτό για καλοκαίρι. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε, όμως, είναι πως το φετινό καλοκαίρι δεν θυμίζει σε τίποτα όλα τα προηγούμενα: έχουμε βγει από μια μακρά περίοδο εγκλεισμού και κάναμε skip μια ολόκληρη εποχή και τα Χριστούγεννα και τις γιορτές. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Μας έλειψε το glitter! Και προκειμένου να καλύψουμε το κενό που δημιουργήθηκε αποφασίσαμε να το φέρουμε στη ζωή μας ακόμη και τώρα. 

Κάπως έτσι, λοιπόν, τα glittery νύχια είναι στο προσκήνιο και αν χρειάζεσαι αποδείξεις θα τις βρεις σε όλες αυτές τις εικόνες παρακάτω. Σημείωση: μπορεί να μην το έχεις δοκιμάσει ποτέ μέχρι σήμερα αλλά το χρυσό glitter “γράφει” τέλεια σε μια μαυρισμένη επιδερμίδα!

Glitter σε όλη την επιφάνεια του νυχιού

O πιο συνηθισμένος τρόπος να φορέσεις glitter είναι να απλώσεις γενναίες δόσεις από τη βάση μέχρι την άκρη του νυχιού και να επαναλάβεις. Ανάλογα, μάλιστα, και με το βερνίκι που θα επιλέξεις μπορείς να πετύχεις ένα πιο ημιδιάφανο αποτέλεσμα ή ένα πιο πλούσιο και οπάκ. Επίσης, μπορείς να συνδυάσεις ένα κλασικό βερνίκι με ένα glittery όπως το μανικιούρ που θα δεις παρακάτω και να πετύχεις 90’s vibes αν θες!

@betina_goldstein

@harrietwestmoreland

Negative Space με glitter

Το negative space manicure είναι αυτή η πολύ διάσημη τεχνική όπου αφήνεις μέρος του νυχιού σου χωρίς βερνίκι, παρά μόνο με βάση και βάφεις μέρος αυτού. Στο παρακάτω μανικιούρ αυτό που μας γοητεύει ιδιαίτερα είναι ο συνδυασμός του ασημί glittery βερνικιού με τα χρυσά δαχτυλίδια που δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον contrast. 

@thehangedit 

Nail art με glitter

Για όσες αγαπούν το nail art, οι τάσεις έχουν φροντίσει και γι’αυτό! Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου glittery βερνίκι μπορείς να πετύχεις από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο κι εντυπωσιακό σχέδιο!

@imarninails

@paintboxnails

Γαλλικό με glitter

Παραπάνω σου είπαμε πόσο ωραία γράφει το χρυσό glittery βερνίκι σε μια μαυρισμένη επιδερμίδα και η φωτό που ακολουθεί είναι η τέλεια απόδειξη! Αν δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη για τόσο glittery μπορείς να το υιοθετήσεις σε μικρότερες δόσεις επιλέγοντας ένα τέτοιο για να πετύχεις τη γραμμή του γαλλικού. 

@hollyfalconnails

@oliveandjune

@varnishlane

Διπλό γαλλικό με glitter

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση του glittery γαλλικού είναι αυτή η διπλή γραμμή στην άκρη αλλά και στη βάση του νυχιού σου. Μπορείς να συνδυάσεις το ίδιο χρώμα (πχ. μοβ με μοβ) ή μπορείς να σετάρεις στο ίδιο μανικιούρ και ασημί και χρυσό- bronze glitter. Γράφει τέλεια ειδικά αν επιλέγεις να κάνεις και mix and match στα αξεσουάρ που φοράς (χρυσό και ασημί μαζί)!

@paintboxnails

@betina_goldstein  

Read More

And More