Ο απίστευτος τρόπος που η makeup artist του Stranger Things χρησιμοποίησε το πιο κλασικό lipgloss!

Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί έξω που να λατρεύει τις σειρές και να μην ασχολείται αυτή τη στιγμή εντατικά με το Stranger Things. Η τρίτη σεζόν, λοιπόν, έφτασε, εννοείται πως την είδα σε ένα Σουκού, το τέλος κάπως με απογοήτευσε (δεν θα κάνω spoiler!) αλλά επειδή δεν είμαι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, θα σταθώ στο κομμάτι του μακιγιάζ.

Η head makeup artist, Dacre Montgomery, έκανε απίστευτα πράγματα με το μακιγιάζ, λοιπόν, (από το να δημιουργεί πραγματικές ουλές μέχρι να εξαφανίζει τις ψεύτικες) αλλά το πιο εντυπωσιακό κομμάτι ήταν αυτό του Billy, του macho αδερφού της Max.

Ο ίδιος σε κάθε σκηνή εμφανίζονταν υπερβολικά ιδρωμένος, πράγμα το οποίο η ίδια πετύχαινε με… surprise! surprise! με το Lip Clear Lipglass της MAC!

Η ίδια μίλησε στο Refinery29 όπου μοιράστηκε ακριβώς τον τρόπο που χρησιμοποίησε το διάσημο lipgloss της MAC για να έχει αυτό το αποτέλεσμα: “Η MAC μου έδωσε κάποια βάζα από αυτό το πραγματικά παχύρρευστο lipgloss. Αυτό που έκανε ήταν να βρέξω πρώτα το σώμα του, να απλώσω έπειτα λίγο από την λάσπη που είχα δημιουργήσει στην δεύτερη σεζόν για τον Hopper και να ολοκληρώσω από πάνω με το Lipglass”.

Αντίστοιχα, ο Dacre είπε σε δική του συνέντευξη: “Βρήκα πανέξυπνη αυτή την ιδέα με το lipgloss γιατί δεν χρειαζόταν να με ψεκάζουν κάθε λίγο και λιγάκι!”.

Όσο για τα βαζάκια Lipglass που έστειλε η MAC στην makeup artist, είναι αυτά που βλέπεις παρακάτω και ναι, όλες θα θέλαμε να έχουμε ένα τέτοιο σπίτι μας! Σωστά;

https://www.instagram.com/p/BzvLD2jgJxe/

Read More

And More