Ο αρωματικός οίκος Byredo βγάζει σειρά μακιγιάζ!

Τα αρώματα Byredo είναι ίσως τα πιο… ινσταγκραμικά αρώματα: το signature μπουκάλι τους το βλέπεις στους πιο ψαγμένους λογαριασμούς του instagram αλλά η ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι η μυρωδιά κάθε αρώματος είναι συγκλονιστική (αν πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου την συλλογή σου θα σου πρότεινα το Gypsy Water αν και η δική μου πιο αγαπημένη μυρωδιά είναι το Mojave Ghost).

Το μεγάλο νέο σε σχέση με έναν από τους πιο niche οίκους αρωματοποιίας είναι ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα σειρά μακιγιάζ και έχουμε ήδη τα πρώτα info.

“Η αναφορά και η έμπνευση για την συλλογή μακιγιάζ ήταν από τα αρχαία αντικείμενα, πράγματα τα οποία θεωρούσα ότι είναι πολύ μοντέρνα και αντικείμενα που δεν μπορούσα να προσδιορίσω αν δημιουργήθηκαν χθες ή 3000 χρόνια πριν. Ήθελα να δημιουργήσω με την σειρά μου προϊόντα τα οποία θα ήταν όμορφα, μοναδικά και ξεχωριστά το καθένα”, έγραψε κάτω από αυτό το post ο Ben Gorham, δημιουργός του αρωματικού οίκου.

Η συλλογή μακιγιάζ Byredo είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του δημιουργού της Byredo με την makeup artist Isamaya Ffrench. Ο στόχος της συλλογής είναι να επιτρέψει στον καθένα να εκφραστεί μέσα από το μακιγιάζ χωρίς όρια που έχουν να κάνουν με το φύλο ή το κοινωνικό υπόβαθρο ή και τα στερεότυπα της ομορφιάς: “Δεν θέλω να πω σε κανέναν πώς να φορέσει το μακιγιάζ, το μόνο που θέλω είναι να τους εμπνεύσω να το κάνουν!”, είπε η ίδια.

Όσον αφορά τη συλλογή, το πρώτο λανσάρισμα θα γίνει την 1η Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει έξι προϊόντα: colour stick, κραγιόν, lip balm, παλέτα με σκιές, μάσκαρα και eyeliner και θα τη βρεις στο www.byredo.com

Read More

And More