Υπάρχει μια λίστα με μαγαζιά που αγαπώ και μου αρέσει να ψωνίζω. Έχει περαστεί δε, τόσο στο υποσυνείδητό μου ώστε μπορώ να οδηγηθώ μέχρι εκεί και με κλειστά μάτια. Είναι κάτι που λίγο- πολύ συμβαίνει με όλες μας, να έχουμε δηλαδή αγαπημένα brands και αγαπημένα spots. Και τώρα, ήρθε η ώρα να προσθέσεις ένα ακόμη σημείο απ’ όπου υποψιάζομαι πως θα τα λέμε συχνά- πυκνά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Max Factor άνοιξε ένα ολοκαίνουργιο και super luxurious corner μέσα στο attica του Golden Hall και πλέον μπορείς να βρεις όλα τα αγαπημένα σου καλλυντικά συγκεντρωμένα. Επίσης, την πιο κατάλληλη χρονική στιγμή (έρχονται Χριστούγεννα!) οι expert της Max Factor θα είναι στην διάθεσή σου για να μοιραστούν μαζί σου tips μακιγιάζ που δεν γνώριζες και να στα δείξουν και στην πράξη.
Όταν το επισκεφτείς ζήτησε από τους experts του corner να σου δείξουν τα εξής προϊόντα: Lash Crown Mascara με κορόνα στο τελείωμα από το βουρτσάκι, Healthy Skin Harmony Foundation που σου δίνει τόσο φυσικό αποτέλεσμα που μοιάζει με δεύτερη επιδερμίδα και το Colour Elixir Honey Lacquer, με τρία lip effects σε ένα: το χρώμα ενός κραγιόν, τη λάμψη ενός lip gloss και τις θρεπτικές ιδιότητες ενός lip balm.
Πολύ πιθανό να συναντηθούμε εκεί!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
