O facialist της Meghan Markle λέει πως αυτό είναι το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα!

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να έχεις την λάμψη που έχει στο πρόσωπό της η Meghan Markle χωρίς να ξοδέψεις τα λεφτά που θα ξόδευε κάποια που μένει στο παλάτι. Guess what! Για αυτή την επιδερμίδα ούτε η Meghan Markle δεν ξοδεύει χρήματα!

Η Nichola Joss είναι η facialist της Meghan Markle και όχι μόνο. Η Gwyneth Paltrow και η Priyanka Chopra είναι δύο ακόμη διάσημες με τέλεια επιδερμίδα που αφήνονται στα χέρια της. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε στο Refinery29 και μεταξύ άλλων είπε ότι αγαπά τις homemade μάσκες από απλά υλικά και πως αυτές οι μάσκες προσώπου κάνουν πράγματι “δουλειά” στην επιδερμίδα σου.

Κουρκουμάς και λάδι καρύδας για ενυδάτωση και λάμψη 

Μια πολύ απλή και αγαπημένη της συνταγή αποτελείται από λάδι καρύδας και κουρκουμά: “Είναι μια πολύ απλή συνταγή μάσκας προσώπου που φωτίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα”. Πράγματι, ο κουρκουμάς θεωρείται superfood που εκτός από την διατροφή σου, φαίνεται πως πρέπει να το εντάξεις και στην φροντίδα της επιδερμίδας σου.

Μέλι και βρώμη για απολέπιση

Ένα άλλο αγαπημένο beauty combo από την facialist των star είναι το μέλι (κατά προτίμηση manuka) με βρώμη. Και τα δύο μαζί δημιουργούν μια καταπραϋντική και απολεπιστική μάσκα προσώπου.


Read More

And More