Ο Jacob Whitesides είναι το νέο πρόσωπο ενός νέου αρώματος των Viktor & Rolf!

Οι Viktor & Rolf βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο ταλαντούχος τραγουδιστής-συνθέτης Jacob Whitesides θα είναι το πρόσωπο του νέου ανδρικού αρώματος Spicebomb Night Vision, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο στην Ελληνική αγορά.

Με την μοντέρνα αισθητική του και το έμφυτο ταλέντο του στην μουσική, αυτός ο ανερχόμενος καλλιτέχνης αντιπροσωπεύει απόλυτα την νεανική ανδρική προσωπικότητα αυτού του αρώματος, που ισορροπεί μεταξύ δύναμης και ανδρισμού, κομψότητας και αισθησιασμού, παιχνιδιού και αυτογνωσίας.

Μέσα από τους στίχους και τη μουσική του o Jacob Whitesides έκανε τη δική του επιτυχία στη βιομηχανία της μουσικής, παρά τα 21 του χρόνια. Με τη δυναμική του φωνή και την αίσθηση της ανεξαρτησίας που τον διακατέχει, αυτός ο νεαρός καλλιτέχνης δημιουργεί εθισμό στους θαυμαστές του. Online μοιράζετε τις εμπειρίες του αλλά και τα αξέχαστα live shows του με τους 6 εκατομμύρια followers του.

Ένας ερμηνευτής του οποίου η δύναμη έγκειται στο να δημιουργεί συναισθήματα τόσο στο γυναικείο κοινό αλλά και στο ανδρικό. Η αρρενωπότητά του και η έντονη προσωπικότητα του ενσαρκώνονται στη σαγηνευτική δύναμη του νέου ανδρικού αρώματος των Viktor & Rolf.

“Με το καινούργιο μας ανδρικό άρωμα, θέλουμε να παρουσιάσουμε τη δυναμική αυτή μυρωδιά και να συνεχίσουμε να παίζουμε με τις αντιθέσεις, που είναι τόσο έμφυτες στο DNA μας. Ο μοντέρνος χαρακτήρας και η ενέργεια του Jacob, καθώς και η αισθησιακή αλλά και η μυστηριώδης αρρενωπότητά του, τον έκαναν την ιδανική επιλογή για εμάς.” Viktor Horsting & Rolf Snoeren.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Jacob για το νέο ανδρικό άρωμα των Viktor & Rolf. Είναι γεννημένος για να δημιουργεί επιρροή, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι καλλιτέχνες μοιράζονται πράγματα με το κοινό τους. Ο μαγνητισμός του τον καθιστά ιδανικό για να ενσαρκώσει την αισθησιακή, edgy και πικάντικη αρρενωπότητα αυτού του νέου αρώματος.” Guillaume de Lesquen, International General Manager, Designer Brand Fragrances.

Ένας καλλιτέχνης που πρέπει να παρακολουθήσεις, τόσο στο Spotify όσο και στην Pandora, με 3 EP’s, 1 άλμπουμ και ένα πλήθος από singles. Ο Jacob Whitesides ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ από μέρα σε μέρα.

 

Read More

And More