Ο make up artist της Bella Hadid μας δείχνει το μακιγιάζ και τα μαλλιά που είχαν επιλέξει για το φετινό Met Gala!

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς να διαλέξεις makeup και μαλλιά για ένα τόσο μεγάλο event όπως είναι το Met Gala. Γιατί όταν το έκανες δεν σου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση κάποια πανδημία να πατήσει Pause στα πάντα και τίποτα να μην λειτουργεί όπως παλιά.

Η Bella Hadid, λοιπόν, μηηηηηνες πριν το Met Gala το οποίο λαμβάνει χώρα υπό κανονικές συνθήκες κάθε πρώτη Δευτέρα του Μαΐου είχε ήδη διαλέξει το μακιγιάζ και τα μαλλιά που θα έκανε. Για την ακρίβεια, το είχε διαλέξει σε συνεργασία με τον makeup artist  Sam Visser ο οποίος είχε αναλάβει το φετινό beauty look και τελικά μοιράστηκε μαζί μας κάποιες αδημοσίευτες φωτό από τις πρόβες.

Η Bella Hadid φοράει μια περούκα με κυματιστά μαλλιά και αφέλειες, έχει περιμετρικά των ματιών της μια λιλά σκιά, φακίδες ενώ τα χείλη της είναι βαμμένα σε αυτό το 90’s καφέ χρώμα. Φαίνεται πως το παραπάνω beauty look άρεσε πολύ και σε πολλούς! Μεταξύ άλλων και στην Kim Kardashian η οποία άφησε το εξής σχόλιο: “Αγαπώ αυτό το look. Είσαι τόσο όμορφη!”. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Τι λες;

 

Read More

And More