Ο Tom Ford έδωσε σε ένα κραγιόν του το όνομα της Cardi B και το instagram ξεσηκώθηκε!

Αντί προλόγου: Η Cardi B έχει κακό παρελθόν. Τώρα έχει και το δικό της κραγιόν.

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, η Cardi B είχε μια πολύ κακή στιγμή με την Nicki Minaj στην οποία και επιτέθηκε. Το χειρότερο; Πέρα από το γεγονός ότι άσκησε σωματική βία, η κακή της στιγμή ήταν στην πραγματικότητα μια σειρά από κακές στιγμές.

Κυρίως θέμα: ο Tom Ford έχει μια σειρά από κραγιόν, τα Boys and Girls Lipstick Colors, στην οποία (σ.σ. σειρά) μόλις πρόσθεσε μια ακόμη απόχρωση, ένα βαθύ μοβ στο οποίο έδωσε το όνομα Cardi B.

View this post on Instagram

Meet Cardi. #TFBOYSANDGIRLS #TFLIP #TOMFORDBEAUTY

A post shared by TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty) on

Η παραπάνω φωτογραφία είχε αρκετά αρνητικά comments καθώς σε πολλούς δεν άρεσε η ιδέα ότι ο ταλαντούχος κύριος Tom Ford αποφάσισε να δώσει σε ένα κραγιόν του το όνομα μιας τόσο αμφιλεγόμενης star. “Καθόλου ευχάριστο το γεγονός ότι μαθαίνω πως ο Tom Ford αποφάσισε να επιβραβεύσει κάποια με αυτό τον τρόπο. Δεν ξέρω ποια είχε δίκιο ή άδικο, αυτό που ξέρω είναι ότι η Cardi B άσκησε σωματική βία!” είπε κάποιος ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε “Δεν θα το επιβραβεύσω αυτό! Η συμπεριφορά της και οι ανώριμες πράξεις της είναι απαίσιες!”.

Βεβαίως, υπήρξαν και πολλοί που υποστήριξαν την Cardi B ΑΛΛΑ… σε κάθε περίπτωση, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις το σίγουρο είναι ένα: η σειράς Boys and Girls του Tom Ford έχει μερικές υπέροχες αποχρώσεις! Κι επίσης: λατρεύουμε τον Tom Ford!

 

Read More

And More