Ο Tom Ford ετοιμάζει σειρά καλλυντικών για άντρες! Και σε ρωτώ: θα ήθελες το αγόρι σου να την φοράει;

Για αρχή να πω το εξής (και επίτρεψέ μου να μιλήσω εκ μέρους όλων μας!): σε ευχαριστούμε Tom Ford που υπάρχεις στην ζωή μας! Και μας δίνεις όλες αυτές τις μυρωδιές που αν κάποιος τις μυρίσει πάνω μας θα μας θυμάται για πάντα (δες εδώ για ποια αρώματα μιλάω!) και που είσαι όμορφος και μας φτιάχνεις την διάθεση έτσι κι αλλιώς! Και που τώρα, εκτός από εμάς, φροντίζεις να είναι όμορφα και τ’αγόρια μας!

Το νέο, λοιπόν, όπως καταλάβες είναι ότι ο Tom Ford ετοιμάζει σειρά περιποίσης για άντρες. Σύμφωνα με το WWD, η σειρά Tom Ford for Men θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει καθαριστικό προσώπου, ενυδατική, κρέμες μαριών, μάσκα, concealer, gel μαυρίσματος και δύο αρώματα.

Η σειρά θα είναι exclusive όπως κάθετι κυκλοφορεί ο ταλαντούχος κύριος Ford (να σου θυμίσω ότι τα αρώματα της σειράς Private Blend κοστίζουν €170) και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πόσοι άντρες είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν τόσα χρήματα για την περιποίηση του εαυτού τους.

Και μια ερώτηση που νομίζω ότι παίρνει πολύ συζήτηση: πώς θα ένιωθες αν το αγόρι σου ξόδευε τα διπλάσια χρήματα από εσένα για κρέμες; Ή αν έβλεπες στο ντουλάπι του μπάνιου του ένα προϊόν αυτομαρίσματος;

Read More

And More