Ο Tom Ford ετοιμάζει σειρά skincare που θα λέγεται Tom Ford Research!

Η πρώτη φορά που ανέπτυξα beauty εμμονή με τον Tom Ford ήταν περίπου δέκα χρόνια πριν (πάνω-κάτω) όταν συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Estee Lauder και κυκλοφόρησαν μαζί το άρωμα Azure με την υπογραφή του Tom Ford. Από τότε μέχρι σήμερα, η εμμονή μου αυτή έχει πάρει άλλες διαστάσεις αφού α) λατρεύω ότι προϊόν μακιγιάζ έχει βγάλει β) δεν μπορώ να διαλέξω ποιο από τα αρώματα της σειράς Private Blend μου αρέσει περισσότερο (ok, ψέμα! Το Soleil Blanc μου αρέσει λίγο περισσότερο!).

Τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο παρθένος Tom Ford είναι τελειομανής. Και παρά το γεγονός ότι αυτό είναι κάπως… μονόδρομος για έναν παρθένο, ο Tom Ford το έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Όταν, λοιπόν, ελάχιστο διάστημα πριν έφτασε στα αυτιά μου ότι ετοιμάζει σειρά περιποίησης προσώπου ήξερα ότι αυτή η σειρά θα κάνει πράγματι δουλειά! Ή, μάλλον, κάτι περισσότερο: θα μεταμορφώσει το πρόσωπό σου!

Σύμφωνα με το WWD η σειρά skincare που ετοιμάζει ο σχεδιαστής σε συνεργασία με τον όμιλο Estee Lauder θα λέγεται Tom Ford Research και για αρχή θα αποτελείται από ένα serum και μια κρέμα που θα κοστίζουν 350 και 450 δολάρια, αντίστοιχα.

“Ήθελα να ξεκινήσω μια σοβαρή σειρά φροντίδας για το πρόσωπο που θα στηρίζεται σε επιστημονική έρευνα. Αυτά τα προϊόντα έχουν ως βάση τους την καφεΐνη που προέρχεται από ένα είδος ιαπωνικού πράσινου τσαγιού που λέγεται gyokuro. Χρόνια πριν ο δερματολόγος μου μου έλεγε να βάζω φακελάκια από τσάι κάτω από τα μάτια μου και στην πορεία παρατήρησα ότι αυτά έκαναν καλό και σε όλη μου την επιδερμίδα. Έτσι ξεκίνησα αυτή τη σειρά!”.

Αναμένουμε νεότερα για το πότε θα κυκλοφορήσουν αυτά τα προϊόντα στην Ελλάδα!

 

 

Read More

And More