Oh my! Αυτές οι διάσημες έχουν ολόκληρα δωμάτια με καλλυντικά και μας τα δείχνουν σε αυτά τα βίντεο!

Σε έναν youtube κόσμο γεμάτο video tutorials ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω περισσότερο να χαζεύω είναι tours στα makeup closet των διασήμων και των influencer. Πολλές άγνωστες λέξεις μαζί; Ας στο ξεκαθαρίσω: τα τετραγωνικά που εμείς έχουμε για σπίτι κάποιοι τα έχουν για να βάζουν μόνο τα καλλυντικά τους. Η Kylie Jenner είναι μια τέτοια περίπτωση.

Αν μοιράζεσαι την ίδια ένοχη απόλαυση με εμένα παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικά από τα πιο αγαπημένα μου makeup closet διασήμων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις play!

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner έχει ένα glam room, όπως δικαίως το αποκαλεί, γεμάτο με τεράστιους καθρέφτες περιμετρικά. Όπως είπε περνάει εκεί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της και εδώ έχει και το αγαπημένο της φως μπροστά από το οποίο φωτογραφίζεται: το γνωστό σε όλους ring light.

Tati Westbrook
Η Tati είναι διάσημη makeup artist που έγινε γνωστή μέσα από τα tutorial της. Στο βίντεο που θα δεις παρακάτω μας δείχνει τον beauty χώρο της και γίνεται αρκετά αληθινή αφού μας δείχνει και εκείνες τις ατημέλητες γωνιές που όλοι έχουμε στα σπίτια μας. The real deal!

Mario Dedivanovic

Είναι ο επί πολλά χρόνια προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian και είναι αυτό το οποίο τον καθιέρωσε. Σε αυτό το βίντεο μας ξεναγεί στο beauty room του και δείχνει την τεράστια συλλογή του (εδώ θα δεις και προϊόντα από τα 20’s) ενώ παράλληλα δίνει tips beauty οργάνωσης. Αν όχι αυτός, τότε… ποιος;

Beauty Bird

H youtuber που έγινε γνωστή από τα tutorial μακιγιάζ που ανέβαζε έχει έναν μεγάλο χώρο που συνδυάζει beauty closet και γραφείο. Είναι clean cut και είμαι σίγουρη ότι θα σε εμπνεύσει και για τον δικό σου χώρο.

Patrick Starrr

Και για το τέλος, το beauty room του guru της ομορφιάς που θα σε κάνει να κλάψεις. Πάτησε απλώς play!

Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

 

Read More

And More