Oh my! Τα Fenty της Rihanna έρχονται στην Ελλάδα!

Την πιο κατάλληλη στιγμή, ακριβώς τότε που αρχίσαμε να νιώθουμε ότι η επιστροφή στην πόλη μοιάζει αφόρητη και θέλουμε να μπούμε στο πρώτο καράβι για να επιστρέψουμε εκεί απ’ όπου ήρθαμε στον κόσμο της ομορφιάς έφτασε αυτό το τετάστιο beauty νέο: τα Fenty, το brand καλλυντικών που δημιούργησε η Rihanna ένα περίπου χρόνο πριν έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora.

Έχουμε λάβει ήδη πρόσκληση για την επίσημη πρώτη, ενώ τα Sephora στο site τους έχουν ανεβάσει την αντίστροφη μέτρηση: το brand θα είναι στην διάθεσή σου στις 6 Σεπτεμβρίου! Εν τω μεταξύ, για να είσαι διαβασμένη και ετοιμοπόλεμη, ιδού μερικά προϊόντα που πρέπει να μπουν οπωσδήποτε στη λίστα σου καθώς είναι και τα αγαπημένα της Rihanna.

Το Stunna Lip Paint, το υγρό κόκκινο κραγιόν το οποίο η Rihanna είχε πει ότι έχει τεράστια αντοχή στα φιλιά (εχμ, δεν είχε πει ακριβώς αυτή τη λέξη αλλά μια άλλη που μπορείς να δεις εδώ).

No2: το lipgloss, Gloss Bomb, το οποίο η Rihanna έχει παντού και πάντα μαζί της. Ακόμη και όταν ποζάρει με τους γονείς της και ανεβάζει photo στο instagram! Check εδώ.

To Flyliner, το eyeliner εκείνο με την πιο λεπτή μύτη που δοκίμασες ποτέ για το οποίο η Priscilla Ono, official makeup artist της Fenty, είχε πει: “Θυμάμαι την πρώτη φορά που έκανα μακιγιάζ στην Rihanna ήμουν πολύ νευρική για το αν θα πετύχω την γραμμή του eyeliner τόσο λεπτή όσο μου την ζητούσε! Νομίζω, λοιπόν, ότι δημιούργησε το τέλειο eyeliner για εκείνη: τόσο λεπτό ώστε να πηγαίνει ακριβώς πάνω στη ρίζα του κινητού βλεφάρου!”.

Read More

And More