Oh no! Όσο εμείς κάναμε Πάσχα η Cara Delevingne… έκανε αυτό στα μαλλιά της!

Όσο εσύ ήσουν σε κάποιο χωριό/νησί ή/και στην πόλη για Πάσχα, η Cara Delevingne άλλαζε για μια ακόμη φορά τα μαλλιά της, μερικές μόλις μέρες μετά από αυτό το υπέροχο bob με το peroxide blonde χρώμα.

Το (insta)story είναι το εξής: πριν από λίγες μέρες στα instastories της η Cara ανέβασε μια photo που δείχνει τα μαλλιά (της, προφανώς!) στο πάτωμα. Την photo, δηλαδή, που θα δεις παρακάτω…

Λίγο αργότερα, ανέβασε και το τελικό αποτέλεσμα αυτού του κουρέματος. Λοιπόν, η Cara Delevingne, σε περίπτωση που διέφυγε της προσοχής σου, έχει τώρα αυτά τα μαλλιά!

Κάτω από αυτή την photo έγραψε: “I’m coming for you Life in A Year!”, όπου Life in A Year η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, γεγονός που ξεκάθαρα σημαίνει ότι αυτή της η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας.

Η Cara Delevingne εδώ και λίγα χρόνια έχει στραφεί στην υποκριτική που είναι και η no1 προτεραιότητά της, οπότε δεν διστάζει να θυσιάσει τα άλλοτε signature μαλλιά της για την νέα μεγάλη της αγάπη.

Αλλά και πιο πριν, η Cara Delevingne έκανε πολλές περισσότερες αλλαγές στο hair look της σε σχέση με αυτές που πιστεύαμε. Για να δεις τις πιο αγαπημένες μας κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More