Οι 10 εντολές για να είσαι κούκλα no matter what! Κάνε κλικ εδώ!

Είναι πράγματα που όλες ξέρουμε λίγο πολύ! Και τα εφαρμόζουμε η αλήθεια είναι αλλά σε θεωρητικό επίπεδο! Τι θα έλεγες αυτή την φορά να τους τηρούσες και σε πρακτικό; Το καλοκαίρι σιγά- σιγά μας αφήνει και μια νέα σεζόν ανοίγεται μπροστά μας. Αν δεν βάλεις τώρα στόχους, πότε ακριβώς θα το κάνεις; Φρεσκάρουμε την μνήμη σου και σου θυμίζουμε τις 10 εντολές για να είμαστε όμορφες No Matter What!

1. Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου

Είναι το πιο σημαντικό όπλο κατά της γήρανσης και του καρκίνου του δέρματος. Επίλεξε ένα προϊόν που προστατεύει τόσο από τις ακτίνες UVB όσο και από τις UVA. Φρόντισε επίσης να έχει αντιοξειδωτικές ουσίες, για να προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση και μην ξεχνάς να το φοράς κάθε πρωί πριν βγεις από το σπίτι σου!

2. Μην καπνίζεις

Το κάπνισμα προκαλεί -εκτός των άλλων- πρόωρη γήρανση, αφυδάτωση και ρυτίδες, κυρίως στα σημεία όπου το δέρμα είναι λεπτότερο, όπως γύρω από το στόμα και τα μάτια. Η απελευθέρωση υπολειμμάτων πίσσας και νικοτίνης στους ιστούς του δέρματος, προσθέτει χρόνια και αφαιρεί γοητεία.

3. Μην ξενυχτάς άσκοπα
Ο βραδινός ύπνος αποτελεί πηγή νεότητας, αφού κατά τη διάρκειά του ενεργοποιούνται διάφορα ένζυμα που αποκαθιστούν τις βλάβες των κυττάρων ή αντικαθιστούν τα παλιά με νέα, ενώ αυξάνεται η παραγωγή του κολλαγόνου, που κάνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και ελαστική.

4. Μην πέφτεις για ύπνο χωρίς ντεμακιγιάζ
Όσο κουρασμένη και αν είσαι, μην παραλείπεις το ντεμακιγιάζ το βράδυ. Η επιδερμίδα πρέπει να είναι καθαρή από προϊόντα μακιγιάζ όταν κοιμόμαστε, ώστε να αναπνέει ελεύθερα και να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή ανανέωση των κυττάρων. Και μην παραλείπεις να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου.

5. Μην το παρακάνεις με το makeup
Η υπερβολική χρήση makeup έχει αντίθετα αποτελέσματα. Για ένα λαμπερό, δροσερό πρόσωπο, εφάρμοσε το makeup μόνο κατά μήκος της μύτης και στα μάγουλα. Απόφυγε το μέτωπο και το λαιμό. Μην χρησιμοποιείς makeupγύρω απότα μάτια, αλλά concealer.

6. Μην αμελείς τη γυμναστική

Ξέρω! Το βρίσκεις τρομερά κουραστικό, όμως σκέψου ότι το σώμα μας θα ήταν πολύ πιο υγιές αν προσθέταμε άσκηση στη ζωή μας. Ξεκίνησε με τζόκινγκ για 30’… Έλα μπορείς!


7. Μην ξεχνάς να πίνεις νερό
Συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και τροφοδοτεί κάθε κύτταρό του. Ενυδατώνει την επιδερμίδα διατηρώντας τη υγιή και νεανική, ενώ βοηθά στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό.
8. Μην πίνεις αλκοόλ
Η χωρίς μέτρο κατανάλωση αλκοόλ, πέρα των συνεπειών που έχει στην υγεία, έχει επιπτώσεις και στην εμφάνιση, όπως αύξηση βάρους, ξηροδερμία, ευρυαγγείες, κ.α.

9. Μην αγχώνεσαι
Τίποτα δεν βοηθά να διατηρήσεις τη νεότητά σου όσο το να απαλλαγείς από το άγχος, το οποίο όχι μόνο κάνει κακό στον οργανισμό, αλλά συνήθως αφήνει τα σημάδια του και στο πρόσωπό μας.

10. Μη βουλιάζεις στη ρουτίνα
Έχεις συγκεκριμένη ώρα που τρως, βλέπεις τηλεόραση, κάνεις μπάνιο, πέφτεις για ύπνο. Να είσαι ευέλικτη! Να αλλάζεις το πρόγραμμά σου γιατί αυτό αναζωογονεί την καθημερινότητα. Και τέλος, μηνξ εχνάς ότι η αληθινή ομορφιά πηγάζει από μέσα μας! Αρκεί να έχεις διάθεση να την αντλήσεις!

Read More

And More