Οι 10 πιο δροσερές, sexy κι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου που πέρασε!

Την στιγμή που εσύ απολάμβανες το τριήμερό σου σε κάποια άλλα μέρη του πλανήτη τα πιστολάκια και τα πινέλα είχαν πάρει φωτιά. Αυτό ήταν ίσως το πιο κοσμικό weekend τον τελευταίο καιρό και είχε απ’ όλα. Μέτρα: το 23ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου στο Palm Springs με ζεύγος Bradgelina, την πρεμιέρα της ταινίας War Horse με την Kate Middleton και πολλά, πολλά ακόμη! Οι κυρίες δε, που βρέθηκαν εκεί έβαλαν τον καλύτερό τους εαυτό. Και κάπως έτσι, εμείς έχουμε για μια ακόμη φορά 10 διαφορετικά beauty looks. Και αν “κλέβουμε” ένα κάθε μέρα δεν θα ξεμείνουμε από ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Παρασκευή!

PS: Εναλλακτικά, αυτό το άρθρο μπορεί να πάρει και τον τίτλο οι beauty εμμονές του επόμενου 10ημέρου! Οπότε ξεκινώ!

Το σχεδόν φυσικό μακιγιάζ της Angelina Jolie!

Το έχουμε πει πολλές φορές μέσα από αυτήν εδώ την στήλη αλλά επανάληψη μήτηρ μαθήσεως: όταν είσαι η Angelina Jolie, ή αν είσαι τόσο ευλογημένη ώστε να διαθέτεις την ομορφιά της, τότε δεν χρειάζεσαι πολλά “φτασίδια”. Η Angelina η οποία παρευρέθηκε στο 23ο Film Festival στο Palm Springs δεν ξέφυγε από το γνωστό της beauty look: άφησε τα μαλλιά της κάτω με ένα φυσικό σπάσιμο στο τελείωμα και για το μακιγιάζ της επέλεξε καφέ μολύβι περιμετρικά του ματιού το οποίο έσβησε με σκιά στον ίδιο τόνο. Έβαλε lip gloss στα χείλη, ένα ρουζ σε βερικοκί και that’s it!

Παρένθεση: στο παραπάνω συμπεριλαμβάνεται και ο “Αν είσαι κλώνος της Angelina Jolie” παράγοντας!

Όχι! Αυτή δεν είναι η Angelina αλλά το μοντέλο Lina Sands που είναι τόσο μα τόσο ίδιοι!!!

Το χαμηλό bun της Charlize Theron

Αν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο σου τύχει κάποια βραδινή έξοδος (for sure!) ή αν απλώς θέλεις να πας στο γραφείο με ένα look με το οποίο δεν σε έχει συνηθίσει κανείς, αυτή είναι η πασπαρτού επιλογή σου. Η Charlize Theron, η οποία παρευρέθηκε στο ίδιο event με την Angelina Jolie, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν (γνωστό και ως ισπανικό σινιόν) κάνοντας χωρίστρα στη μέση!
How to: για να δεις πώς μπορείς να το πετύχεις, κάνε κλικ εδώ

Τα τριανταφυλλί χείλη της Emily Blunt

Πώς μπορεί να μεταμορφώσει ένα ενδιαφέρον κραγιόν ένα κατά τα άλλα αδιάφορο μακιγιάζ; Την απάντηση δίνει η Emily Blunt με αυτό το beauty look. Σέταρέ το με πολλές στρώσεις μάσκαρα και πούδρα λάμψης στα μήλα.

Τα burgundy lips της Jessica Chastain σε συνδυασμό με τις τεράστιες βλεφαρίδες!

Το beauty υλικό από το φεστιβάλ κινηματογράφου είναι ανεξάντλητο! Η Emily Chant είναι η απόδειξη ότι το burgundy red κραγιόν ταιριάζει σε όλες, ακόμη και στις κοκκινομάλες. Κι ένα ακόμη μάθημα που μας έδωσε: για να αναδειχθεί αυτό το χρώμα στα χείλη δεν χρειάζεται υπερβολές στα μάτια. Μόνο έντονη μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες. Βεβαίως, θα την προτιμούσαμε ακόμη περισσότερο χωρίς καθόλου ρουζ ώστε να μην κοκκινίζει και η επιδερμίδα της.

Τα λεία και λαμπερά μαλλιά της Kate Middleton!

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μαλλιά της Kate Middleton συζητιούνται τόσο. Δοκίμασε αυτό το hair look όταν έχεις χρόνο στην διάθεσή σου, αφού θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις βραστά ρόλεϊ. Όσον αφορά το προϊόν που θα σου εξασφαλίσει όλη αυτή την λάμψη, το Kérastase Elixir Ultime αποτελεί εγγύηση!

Τα πλούσια φρύδια της Lea Michelle

H Lea Michelle “περιέφερε” για μια ακόμη φορά τα αψεγάδιαστα φρύδια της στο Fox All Star TCA Party. Και ναι, είναι τα τέλεια φρύδια γιατί υπακούν σε όλους τους κανόνες! Ξεκινούν από το σημείο της μύτης, καταλήγουν εκεί που πρέπει και είναι όσο έντονα επιβάλλουν οι τάσεις αλλά και μπορεί να υποστηρίξει η καθεμιά μας στην καθημερινότητά της!
How to: Μαθήματα για τέλεια βγαλμένα φρύδια θα βρεις εδώ! Πάρε το τσιμπιδάκι σου και πάτα play!

Τα τονισμένα μήλα της Michelle Williams!

Aναρωτιέσαι πώς πρέπει να απλώνεις το ρουζ σου; Κοίτα αυτή την photo! Η Michelle Williams μας έδειξε για μια ακόμη φορά τον ιδανικό τρόπο στην πρεμιέρα της ταινίας World War που έγινε στο Λονδίνο. Το χρώμα του ρουζ που θα χρειαστείς: ροζ όπως δηλαδή και το φυσικό χρώμα που αποκτά το πρόσωπό σου όταν κοκκινίζεις. Για ακόμη πιο cute και φυσικό αποτέλεσμα, τσίμπησε ελαφρώς τα μάγουλά σου πριν απλώσεις το ρουζ σου.

Τα smoky eyes της Mila Kunis

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η Milla Kunis παρευρέθηκε σε φιλανθρωπικό gala. Αν είχε κάνει αυτό το look περίπου δύο εβδομάδες πριν, θα είχε μπει στη λίστα με τα best smoky eyes του 2011! Αν θέλεις να το πετύχεις, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα που θα βρεις εδώ!

Ο συνδυασμός μελιντζανί και λιλά σκιάς της Olivia Wilde

Ο συνδυασμός δύο ή περισσότερων σκιών είναι sexy! Και ειδικά αν ακολουθήσεις αυτή την χρωματική διαβάθμιση της Olivia Wilde αφήνοντας πάντα την ανοιχτόχρωμη σκιά για την εσωτερική γωνία του ματιού. Και κάτι ακόμη: φρόντισε να προεκτύνεις την σκουρόχρωμη μερικά εκατοστά από την εξωτερική γωνία προκειμένου να δώσεις catty effect.
Tip: Όλα τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στο σωστό catty eyes θα τα βρεις εδώ!

Το ponytail της Stacy Keibler

Οk. Το όνομά της μπορεί από μόνο του να μην σου λέει κάτι αλλά η ιδιότητα τα λέει όλα. Είναι το νέο κορίτσι του George Clooney. Και αυτό το ponytail με όγκο στην κορυφή και σπάσιμο στην κοτσίδα μας αρέσει πολύ. Αλλά! Στην συγκεκριμένη δεν ταιριάζει τόσο διότι το μέτωπό της είναι αρκετά μεγάλο και αυτό το hairstyling το κάνει εντονότερο!

Voting time!

Read More

And More