Οι 7 καλύτερες μάσκες ενυδάτωσης (χρειάζεσαι οπωσδήποτε μία μετά τις διακοπές)!

Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με μια ερώτηση. Ρητορική: θα άφηνες ποτέ τον εαυτό σου χωρίς νερό; Ειδικά κάτω από τον ήλιο, ενώ κάνεις ηλιοθεραπεία; Τότε γιατί το κάνεις με την επιδερμίδα σου;

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο εσύ απολάμβανες- απολαμβάνεις τις ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο η επιδερμίδα σου ταλαιπωρείται. Ειδικά η επιδερμίδα του προσώπου που είναι και πιο λεπτή. Η ενυδατική που χρησιμοποιείς όλο το χρόνο δεν αρκεί. Αυτή την περίοδο πρέπει να φωνάξεις τις ειδικές δυνάμεις και αυτές είναι οι ενυδατικές μάσκες προσώπου. Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένες τις καλύτερες που ξεδιψούν την επιδερμίδα σου μέσα σε μερικά λεπτά ή μέσα σε ένα βράδυ! Plus: γιατί αγαπάμε την καθεμία!

DrinkUp™ Intensive Overnight Mask to Quench Skin’s Thirst, €25.00. Στα Sephora

Την αγαπάμε γιατί: αγαπάμε τις overnight masks γενικά που μας κάνουν να ξυπνάμε με την λαχτάρα ενός μικρού παιδιού που περιμένει το δώρο από τον Άγιο Βασίλη (το ξέρω, είναι καλοκαίρι!) και να τρέξουμε στον κάθρεφτη μας για να δούμε τα αποτελέσματα στον καθρέφτη! Επίσης, την αγαπάμε γιατί κάνει δουλειά ακόμη και στις πιο αφυδατωμένες επιδερμίδες και ένα μικρό tip είναι να την απλώνεις και στην επιφάνεια των χειλιών σου!

Μάσκα ενταντικής φροντίδας με Υαλουρονικό by Magic Stripes, €42.34, Make Me Up

Την αγαπάμε γιατί: καταρχήν για την τεχνολογία της αφού πρόκειται για μια sheet mask σε μορφή gel. Επίσης, την αγαπάμε γιατί είναι μια μάσκα που δεν μας βάζει να διαλέξουμε ανάμεσα σε ενυδάτωση, αντιγήρανση ή κάποια άλλη δράση καθώς τα κάνει όλα! Ενυδατώνει και το αισθάνεσαι με το που την αφαιρέσεις όπως επίσης αντιλάμβάνεσαι στον καθρέφτη σου ότι αυτές οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες έχουν λειάνει κατά πολύ! Bonus tip: πέρασε την μάσκα και από το λαιμό και τα χέρια σου αφού την αφαιρέσεις! Έχει αρκετό υλικό που φτάνει ακόμη και για όλο σου το σώμα και σίγουρα δεν πρέπει να πάει χαμένο!

Dermalogica Skin Hydrating Masque, €40.00, beauty-hall.gr

Την αγαπάμε γιατί: δεν χαρίζει απλώς μια instant ενυδάτωση αλλά επαναφέρει την ικανότητα της επιδερμίδας να προστατεύσει τον εαυτό της χάρη στο έλαιο από σπόρους τομάτας (η τομάτα περιέχει λυκοπένιο που είναι super αντιοξειδωτικό).

Shiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask, €58.50

Την αγαπάμε γιατί: έχει ένα υπέροχο άρωμα που σου προκαλεί αυτή την διάθεση να θες να πας για ύπνο (και να κοιμηθείς πολύ εύκολα!) ενώ το επόμενο πρωί διαπιστώνεις πως η επιδερμίδας σου εκτός από ενυδατωμένη έχει και πιο διάφανη. Σαν να έχει και λευκαντική δράση!

Lotus Face Mask, Sephora, €4.00

Την αγαπάμε γιατί: εκτός από ενυδάτωση καμουφλάρει και τα σημάδια κούρασης στην επιδερμίδα (αν γύρισες από τις διακοπές σου κουρασμένη). Επιπλέον, είναι πολύ οικονομική και σε μονοδόσεις που σημαίνει ότι δεν ξοδεύεις μια μικρή περιουσία επενδύοντας σε ένα προϊόν που χρησιμοποιείς μια φορά την εβδομάδα και αργότερα ξεχνιέσαι και δεν χρησιμοποιείς καθόλου!

Moisture Surge Overnight Mask, Clinique, €36.79

Την αγαπάμε γιατί: Λειτουργεί επανορθωτικά σε όλα τα επίπεδα αφού είναι σαν να “αποθηκεύει” υγρασία και για το μέλλον. Το επόμενο πρωί το πρόσωπό σου εκτός του ότι το αντιλαμβάνεσαι πιο ενυδατωμένο είναι και πιο λαμπερό. Σε πλούσια, κρεμώδη υφή που θα αγαπήσουν όσες έχουν πραγματικά αφυδατωμένη επιδερμίδα!

Cucumber Gel Mask – Άκρως Αποτοξινωτική Ενυδάτωση, Peter Thomas Roth, €26.20, Sehora

Την αγαπάμε γιατί: Έχει πολύ απαλή υφή gel που ενδείκνυται για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και τις πιο λιπαρές. Επίσης, μπορεις να την χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπό σου με πολλούς τρόπους: ένα παχύ στρώμα που θα αφαιρέσεις μετά από 15 λεπτά, ένα πιο λεπτό που θα σου λειτουργήσει ως overnight mask και οπωσδήποτε για extra ανακούφιση τοποθέτησέ την στο ψυγείο. Δεν έχεις ιδέα πόσο απολαυστική είναι η αίσθησή της στο πρόσωπό σου!

Read More

And More