Οι νέες παλέτες του YSL με πρωταγωνίστρια την Cara Delevingne μας έχουν ξελογιάσει!

Yves Saint Laurent+ Cara Delevingne= L.F.E! Και φυσικά ένα νέο που συνδυάζει δύο huge ονόματα της μόδας (το πρώτο για πάντα και το δεύτερο ό,τι πιο hot ΤΩΡΑ!) δεν θα μπορούσαμε παρά να στο μεταφέρουμε asap!

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι ο οίκος YSL μόλις λάνσαρε τις παλέτες Couture Palettes. Και η σειρά περιλαμβάνει έντεκα ολοκαίνουριες παλέτες με τις πιο flashy αποχρώσεις που έχεις δει ποτέ και κάποιες άλλες πιο κλασικές, για να διαλέξεις εκείνη που είναι πιο κοντά στο στιλ σου. Και να ποιες είναι οι δικές μας αγαπημένες….

/
Νo 1 TUXEDO. Καθιερώνουμε το tuxedo για τα μάτια: ένας φόρος τιμής στο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας Yves Saint Laurent που καθιερώθηκε σαν must-have. Τα μάτια ντύνονται με κομψές, καθαρές γραμμές που τονίζονται από τη λεπτή ένταση της ματ σκιάς. Ανακαλύψτε τη μυστηριώδη αυτή παλέτα.

/
Νο 3 AFRIQUE. Φαντάσου ένα φλογερό ήλιο και τη λάμψη του λυκόφωτος πάνω από τη σαβάνα. Οι πέντε αυτές αποχρώσεις γιορτάζουν όλα τα εξωτικά θαύματα του Yves Saint Laurent, πέντε προσκλήσεις για μακρινά ηλιόλουστα μέρη.

/
Νο 11 BALLETS RUSSES. Οι ένδοξες ροζ αποχρώσεις του απαλού βελούδου, το θρόισμα της κιτρινωπής μουσελίνας με αραβουργήματα, το βιολετί και το μπλε χρώμα των τουρμπάν. Μια έκρηξη ζωηρών χρωμάτων, μια παλέτα φόρος τιμής στη συλλογή που έκανε τον ίδιο τον κύριο Yves Saint Laurent να πει : “Δεν ξέρω αν είναι το πιο όμορφο, αλλά σίγουρα είναι το αγαπημένο μου”.

Η πιο πρακτική παλέτα που σχεδιάστηκε ποτέ!
Οι περισσότερες από εμάς όταν παίρνουμε μια παλέτα στα χέρια μας δεν ξέρουμε ποιο χρώμα να τοποθετήσουμε πού! Αυτή την φορά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το χρώμα που βλέπεις πάνω αριστερά στις παλέτες είναι η βάση, δηλαδή το χρώμα που θα τοποθετήσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο. Το χρώμα που βλέπεις πάνω δεξιά είναι το highlighter, δηλαδή το προϊόν που θα δώσει φως κάτω από το φρύδι σου. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χρώματα, δες απλώς τον παρακάτω οδηγό:

/

Signature no1: Το χρώμα που βρίσκεις στο κέντρο της παλέτας
Signature no2: Το χρώμα που βρίσκεις κάτω αριστερά
Signature no3: Το χρώμα που βρίσκεις κάτω δεξιά

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται;

Read More

And More