Οι συντάκτριες του TLIFE διαλέγουν την δική τους σειρά για τέλεια μαλλιά ανάλογα με τον τύπο τους!

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, εδώ στο TLIFE είμαστε real κορίτσια με real ανησυχίες όπως τις δικές σου. Και είμαστε κορίτσια που τα απασχολούν τα ίδια beauty tasks όπως αυτά που απασχολούν εσένα, που έχουμε αδυναμίες σε προϊόντα όμοιες με αυτές που έχεις κι εσύ. Αλλά η καθεμία μας είναι μοναδική, ξεχωριστή και με συγκεκριμένες ανάγκες. Πάρε για παράδειγμα τα μαλλιά μας: κάποια έχει ξηρά, κάποια άλλη τα έχει ταλαιπωρήσει με τις συνεχόμενες βαφές και πάει λέγοντας.

Πριν από μερικό διάστημα, λοιπόν, έφτασε στο γραφείο η ολοκληρωμένη σειρά Fructis Hair Food από την Garnier η οποία περιέχει πλέον σαμπουάν και conditioner.

Παρένθεση: η σειρά Fructis Hair Food μας συστήθηκε πρώτη, πρώτη φορά ως μια σειρά με μάσκες που αντλούσαν την έμπνευσή τους από τα πεντανόστιμα και πολύχρωμα smoothies και σκοπό είχαν να δώσουν τροφή σε κάθε “πεινασμένο” τύπο μαλλιών. Όπως και έγινε! Οι μάσκες αγαπήθηκαν τόσο που σχεδόν καταβροχθίστηκαν από όλες μας. Και αγαπήθηκαν όχι μόνο από τα μαλλιά μας αλλά και από εμάς τις ίδιες για πολλούς και διαφορετικούς λόγους: γιατί περιέχει συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, γιατί είναι vegan, γιατί έχουν βιοδιασπώμενη σύνθεση. Φαντάζεσαι, άρα, τον ενθουσιασμό μας όταν μάθαμε ότι η αγαπημένη μας σειρά είναι πλέον ολοκληρωμένη!

Αυτό που αποφασίσαμε ήταν να διαλέξουμε εκείνη τη σειρά που είναι ιδανική για τον δικό μας τύπο μαλλιών, να την χρησιμοποιήσουμε εντατικά και να επανέλθουμε! Ιδού, λοιπόν, το review μας!

Ξένια Ιωάννου, editor in chief

Η σειρά: FRUCTIS HAIR FOOD PAPAYA ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ
Ιδανική για: φθαρμένα μαλλιά
Το review: “Αν ρωτήσεις τους φίλους μου ποιο είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό μου θα σου πουν ότι μου αρέσει να αλλάζω τα μαλλιά μου ανά μήνα σχεδόν! Τη μια στιγμή θα με δεις ξανθιά, την άλλη κοκκινομάλλα. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, έχω καταλήξει στο καστανό σκούρο που είναι και το αγαπημένο μου. Τουλάχιστον για το τελευταίο διάστημα! Όμως, όλες αυτές οι αλλαγές που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να είναι αναζωογονητικές για εμένα, αλλά όχι και για τα μαλλιά μου! Εκεί τα πράγματα είναι αντιστρόφως ανάλογα. Η σειρά Fructis Hair Food Papaya ήρθε στην ζωή μου (και τη ζωή των μαλλιών μου!) την πιο κατάλληλη στιγμή. Το πολύ εντυπωσιακό με τη σειρά ήταν ότι από το πρώτο λούσιμο τα μαλλιά μου ήταν τόσο απαλά όσο τα ένιωθα πριν ξεκινήσω τους εντατικούς πειραματισμούς με το χρώμα. Μετά από δύο εβδομάδες εντατικής χρήσης η σειρά αυτή έγινε η… σειρά μου ενώ κάτι που μου αρέσει πολύ είναι το τροπικό άρωμα που έχει. Ένα άρωμα που λειτουργεί και ως mood booster καθώς μου φτιάχνει την διάθεση!

 

Νατάσα Μπερέκου, beauty editor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σειρά: FRUCTIS HAIR FOOD ALOE VERA
Ιδανική για: κανονικά προς ξηρά μαλλιά
Το review: “Με μια πρώτη ανάγνωση θα έλεγε κανείς ότι δεν έχω ιδιαίτερα θέματα με τα μαλλιά μου, πως είμαι πολύ τυχερή που έχω ολόισια μαλλιά και πάει λέγοντας. Όμως, στην πραγματικότητα υπάρχουν περίοδοι που τα μαλλιά μου γίνονται αρκετά ξηρά στις άκρες και ειδικότερα τώρα το καλοκαίρι που τα μπάνια στη θάλασσα είναι εντατικά και που το νερό τα αφυδατώνει. Η σειρά Fructis Hair Food Aloe Vera ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά μου! Πρόκειται για μια ενυδατική σειρά με πολύ ωραίο και φρέσκο άρωμα που αφήνει τα μαλλιά υπέροχα και ανάλαφρα. Μετά από τέσσερις εβδομάδες εντατικής χρήσης τα μαλλιά μου ήταν και πολύ λαμπερά αλλά και βαθιά ενυδατωμένα. Last but not least: η σειρά δεν περιέχει σιλικόνη και είναι φτιαγμένη από συστατικά 98% φυσικής προέλευσης πράγμα που με έκανε να αγαπήσω αυτή την σειρά περισσότερο!”.

Σοφία Σούζα, fashion editor

Η σειρά: FRUCTIS HAIR FOOD MACADAMIA ΓΙΑ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ
Ιδανική για: ξηρά και ατίθασα μαλλιά
Το review: “Δύο πράγματα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τα μαλλιά μου: είναι ξηρά και αν δεν τους κάνω styling και πιστολάκι είναι πάντα πολύ ατίθασα και φριζάρουν. Όμως, ειδικά τώρα το καλοκαίρι το styling είναι κάτι που θέλω να αποφεύγω και θέλω να αφήνω τα μαλλιά μου να στεγνώνουν φυσικά. Χάρη στην σειρά Fructis Hair Food Macadamia πλέον τα καταφέρνω! Από την πρώτη στιγμή που την χρησιμοποίησα και… τόλμησα να μην στεγνώσω τα μαλλιά μου, εκείνα απέκτησαν την τέλεια φόρμα και μια ακόμη τελειότερη και πολύ απαλή υφή! Bonus: το ιδιαίτερο άρωμα του γαλακτώματος Macademia που κάνει όποιον με πλησιάζει να με ρωτάει τι άρωμα φοράω. Ε, λοιπόν, δεν είναι το άρωμά μου! Είναι το conditioner μαλλιών μου!”.

 

Άννα Κατζηλιέρη, news editor

Η σειρά: FRUCTIS HAIRFOOD BANANA ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΡΕΨΗ
Ιδανική για: ξηρά μαλλιά
Το review: “Έχω ξηρά μαλλιά και κατά καιρούς έχω πειραματιστεί με πολλές σειρές. Όταν στο γραφείο αποφασίσαμε να διαλέξουμε την σειρά Fructis Hair Food που μας ταιριάζει και να γράψουμε για αυτήν, δεν περίμενα ότι θα έβρισκα επιτέλους (!) το σαμπουάν και το conditioner που μου ταιριάζουν! Για την μάσκα δε, τα λόγια είναι περιττά όπως και αυτή η ξεσηκωτική μυρωδιά της μπανάνας. Επίσης, ανήκω στην Gen Z γενιά και για να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε προϊόν, αυτό πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές.  Το να είναι vegan, να έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, να μην περιέχει σιλικόνη είναι μερικές από αυτές τις προδιαγραφές και στην σειρά αυτή τα βρήκα όλα!”.

Ανακάλυψε κι εσύ την δική σου αγαπημένη σειρά από την Fructis Hair Food της Garnier και δώσε στα μαλλιά σου την τροφή που έχουν ανάγκη!

 

Read More

And More