Όλα τα καλλυντικά που χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές θα τα βρεις σε αυτό το κουτί!

Το πρόβλημα με τις καλοκαιρινές διακοπές είναι πάντα το ίδιο: τι να πάρω μαζί μου ώστε να μην μου λείψει τίποτα και τι να αφήσω πίσω μου ώστε να μην κουβαλάω ένα σωρό άχρηστα πράγματα… μαζί μου! Εκτός, αν είσαι η Chiara Ferragni και δεν σε νοιάζει να ταξιδεύεις με υπέρβαρο γιατί α) το αεροπλάνο είναι δικό σου και β) δεν φτιάχνεις καν εσύ τη βαλίτσα σου!

Αυτό το beauty box, λοιπόν, θα σε ενθουσιάσει γιατί έχει μέσα αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι για το μακιγιάζ των διακοπών σου. Και το σημαντικότερο; Κοστίζει σχεδόν μισή τιμή από ότι αν έπαιρνες κάθε προϊόν ξεχωριστά!

Πρόκειται για το κουτί που έκανε η Ράνια Μπουντούρη με την Cherrybox! Περιέχει το travel set με τέσσερα προϊόντα της The Balm (το σετ έφτασε πρώτα στην Ελλάδα αποκλειστικά σε αυτό το κουτί) και ένα σετ με πέντε πινέλα Moda για το πρόσωπο και τα μάτια!

Όπως σου είπα, το καλύτερο part είναι πως το κουτί κοστίζει μόλις €35.00 ενώ η τιμή των πινέλων αν δε τα έπαιρνες με το κουτί ανέρχεται στα €19.99.

…ενώ το travel size με το ρουζ Hot Mama, την μάσκαρα Mad Lash, το bronzer Bahama Mama και το highlighter Mary-Lou Manizer θα κόστιζε χωρίς το κουτί €36.50.   Το beauty box της Ράνιας Μπουντούρη σε συνεργασία με το Cherrybox θα το βρεις εδώ.

 

Read More

And More