Όλα τα throwback beauty look της Ariana Grande στο video clip που περιμέναμε με αγωνία!

Αυτό το άρθρο ήρθε κάπως καθυστερημένα γιατί με το που ανέβηκε το video clip του τραγουδιού Thank you, next της Ariana Grande το youtube έπεσε. Αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να αναλύσουμε κάθε look που είδαμε εκεί!

Η ιδέα ήταν η Ariana Grande κατά την διάρκεια του video clip να πάρει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και να μεταμορφώνεται. Όπως και έγινε! Σε αυτό το διάστημα των πέντε λεπτών και τριάντα δευτερολέπτων, λοιπόν, περνάνε μπροστά από τα μάτια μας διαφορετικές ταινίες όπως Legally Blonde, Mean Girls, Bring It On και 13 Going on 30 ενώ βλέπουμε την Ariana Grande να μεταμορφώνεται από Regina George σε Jennifer Garner στα early 2000s.  Και όλα αυτά θα τα δεις συγκεντρωμένα παρακάτω…

 

Με ψηλό ponytail και όσο πρέπει μακιγιάζ η Ariana Grande μπαίνει τέλεια στο ρόλο! Bring it on, baby!

Η Ariana Grande φοράει μια πολύ μακριά, ξανθιά περούκα και έχει ντύσει τα χείλη της με γενναίες δόσεις lipgloss προκειμένου να μοιάζει με την Regina Blond από τις Mean Girls.

Την πιο κατάλληλη στιγμή η Ariana Grande μας δίνει έμπνευση για το εορταστικό μας look: edgy eyeliner και κόκκινα καλοσχηματισμένα χείλη!

Σκηνή από το Legally Blonde παραπάνω με τα χαρακτηριστικά hair accessories.

Μια από τις πιο δραματικές και extreme αλλαγές: η Ariana Grande με Jenna Rink Lob!

Last bu not least: μια ακόμη μεταμόρφωση σε Elle Woods στο Legally Blonde!


Read More

And More