Όλες κάνουμε μάσκες αυτό το διάστημα αλλά η Chrissy Teigen έκανε την πιο εντυπωσιακή (PS: όχι αυτή που βλέπεις εδώ)!

Είναι αυτό το διάστημα που μπορείς να πηγαίνεις στο γραφείο (μέχρι το σαλόνι, δηλαδή), να κάνεις την δουλειά σου κάνοντας παράλληλα και μια μάσκα προσώπου και να μην σε κοιτάει κανείς περίεργα. Γιατί, μάντεψε! Δεν υπάρχει κανένας συνάδελφός σου τριγύρω. Σε αυτό το πλαίσιο μπορείς να κάνεις ακόμη και την πιο εξωφρενική μάσκα όπως αυτή που έκανε η Chrissy Teigen και την οποία ζηλέψαμε πραγματικά!

Η παραπάνω είναι μια μάσκα LED, παρόμοια με αυτή που μπορείς να κάνεις στον δερματολόγο σου, και αυτό που κάνει είναι να διαχέει μπλε και κόκκινο φως στην επιδερμίδα. Το πρώτο σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή ενώ το δεύτερο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συστατικά τα οποία παράγονται στο χόριο (το τρίτο στρώμα του δέρματος), ενώ η παραγωγή τους μειώνεται όσο μεγαλώνουμε!

Αν θέλεις να ξέρεις περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη μάσκα να σου πούμε ότι λέγεται Déesse Professional LED Mask Next Generation, την εντοπίσαμε online εδώ, αλλά πριν μπεις στον κόπο να κάνεις κλικ, μια τελευταία πληροφορία: κοστίζει 1.680 δολάρια.

Και τώρα μπορείς να συνεχίσεις με τις αγαπημένες σου μάσκες!

Read More

And More