Site icon TLIFE

Όλες οι λεπτομέρειες από το μακιγιάζ στο couture show του Dior από τον Peter Philips!

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι μόλις ξεκίνησε και δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο! Ο οίκος Dior και ο Peter Philips, creative και image director για το Christian Dior Makeup, μας έδειξε μια πραγματικά διαφορετική πρόταση μακιγιάζ την οποία θα υιοθετήσουμε asap!

Πρόκειται για την διπλή γραμμή eyeliner η οποία σχηματίζεται από δύο τέλεια παράλληλες γραμμές στο άνω και κάτω βλέφαρο ενώ στην εξωτερική γωνία οι δύο παράλληλες “γεμίζουν” με χρυσή σκιά. Ευτυχώς για εμάς, ο ίδιος βρήκε τον χρόνο να κάνει take over στον επίσημο λογαριασμό του Dior Make Up στο instagram και να μας εξηγήσεi πώς ακριβώς εξασφάλισε εκείνος (άρα και εμείς!), αυτό το αποτέλεσμα. Κράτησε σημειώσεις!

Τα βασικά “εργαλεία” για το μακιγιάζ των ματιών που έκανε ο Peter Philips ήταν το Diorshow On Stage Liner, ένα eyeliner σε μορφή στιλό που είναι πολύ εύκολο στη χρήση και η απόχρωση που χρησιμοποίησε ήταν η Matte Black καθώς και η χρυσή σκιά συνδυασμένη με το gel, και τα δύο από την παλέτα Dior Backstage Custom Eye Palette. Τελευταίο step στο μακιγιάζ ήταν το Hyaluronic Lip Plumper το οποίο δίνει όγκο στα χείλη χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει στη σύνθεσή του.

Δες τις φωτό παρακάτω από τα backstage!

 

 

 

© 2024 tlife.gr