Όλοι στο Tik Tok κάνουν φακίδες με χένα! Έχουμε κάτι πολύ καλύτερο!

Οι ψεύτικες φακίδες είναι big thing τα τελευταία χρόνια! Για την ακρίβεια, είναι big thing από την ημέρα που άρχισε να γίνεται τεράστια τάση η διαφορετικότητα (αν υποθέσουμε πως έγινε σε μια μέρα!) και που έκτοτε εκπαιδευόμαστε να αγαπάμε τους εαυτούς μας ακριβώς όπως είναι. Και να αγαπάμε και τις φακίδες μας οι οποίες καταλάβαμε πλέον πόσο γοητευτικές είναι ώστε όχι απλώς δεν τις καλύπτουμε, αλλά όσες δεν τις έχουμε να προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να τις δημιουργήσουμε κιόλας. 

Στο πλαίσιο αυτό μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο Tik Tok αυτή τη στιγμή είναι το henna freckles. Τι είναι αυτό ακριβώς; Αυτό που μαρτυρά η λέξη: κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν φακίδες με χένα. 

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια ιδέα!

@cocoverdeflor

HOW I DO MY REALISTIC LOOKING HENNA FRECKLES 🐝✨ come back tomorrow if you wanna see what they look like once they’re developed 💥 #hennafreckles

♬ Might Cop a Jag – Music for TikTok

@maliaalexis_

I tried The Henna Freckles🙊🙈 #henna #tutorial #hennafreckles #freckles #hennachallenge #fyp

♬ Love Is a Bitch – Two Feet

@alishbaalim

It takes a day for henna to develop a darker colour; so come back tomorrow for the results x #fyp #foryoupage #fauxfreckles #hennafreckles

♬ No Idea – Don Toliver

Πριν βιαστείς, όμως, να υιοθετήσεις το trend να σου πούμε ότι σύμφωνα με το αμερικάνικο allure αλλά και τη γνώμη πολλών γιατρών, αυτή η τεχνική είναι… No, No (!!!) μιας και η χένα είναι ένα προϊόν με το οποίο βάφεις τα μαλλιά σου και όχι την επιδερμίδα σου, πόσω μάλλον την επιδερμίδα του προσώπου σου! Εδώ, λοιπόν, θα βρεις όλους τους εναλλακτικούς τρόπους να κάνεις τις ψεύτικες φακίδες που θέλεις (αν θέλεις!) και χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο!

 

Read More

And More