OMG! Τα Glossier λανσάρουν συλλεκτική σειρά ρούχων!

Τα Glossier είναι εκείνο το beauty brand που μας έχει κάνει να χιλιοπαρακαλέσουμε γνωστούς, φίλους, μέχρι και γνωστούς γνωστών με τους οποίους δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ κουβέντα, οι οποίοι θα πήγαιναν στην Νέα Υόρκη να μας φέρουν έστω και ένα lip balm από τα Glossier.

Yeap! Το brand καλλυντικών της Emily Weiss που παλιότερα ήταν beauty editor παύλα ίσως-γι’αυτό-και-να-ταυτίζομαι-τόσο, ετοιμάζει μια συλλεκτική σειρά ρούχων. Τα Glossiwear, όπως θα ονομάζονται, πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 17 Ιουλίου (aka σε δύο μέρες από τώρα) και για να ειδοποιηθείς για την κυκλοφορία τους θα πρέπει να κάνεις sign up στο site, δηλαδή εδώ. Αν τα καταφέρεις προτού γίνουν sold out μετά ξεκινά ο δεύτερος γολγοθάς: να βρεις κάποιον που μένει στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Αμερική ή στην Σουηδία για να στα στείλει από εκεί.

PS: ευτυχώς έχω την φίλη μου την Σταυρούλα που είναι περισσότερο beauty addict κι από εμένα- μένει στην Σουηδία- έχει κάνει ήδη sign up οπότε σύντομα θα με δεις να φοράω αυτό το hoodie με το signature millennial pink χρώμα! Fingers crossed!

 

Read More

And More