Oops! Η Kylie Jenner βάζει αντηλιακό στο instagram αλλά ενός ξένου brand!

Μερικές σύντομες συστάσεις: Η Kylie Jenner μετά τα Kylie Cosmetics δημιούργησε τα Kylie Skin και από ότι φαίνεται έρχονται και τα Kylie Hair. Είναι λογικό, λοιπόν, όταν έχεις όλες αυτές τις εταιρίες και όλα αυτά τα καλλυντικά τα οποία έχουν την έγκρισή σου και για τα οποία έχεις δουλέψει εντατικά να μην χρησιμοποιείς οτιδήποτε άλλο. Εχμ, όχι!

Η Kylie Jenner η οποία στην τεράστια συλλογή της έχει και αντηλιακά, ανέβασε ένα βίντεο στο instagram που την δείχνει να βάζει αντηλιακό στο σώμα της, αλλά όχι από την δική της εταιρία. Βεβαίως, ήταν θέμα χρόνου να το αντιληφθούν οι followers της και να το σχολιάσουν.

https://www.instagram.com/p/B9ci2jKHxfW/

“Γιατί δεν φοράς αντηλιακό Kylie Skin?????” έγραψε ένας follower κάτω από αυτή τη φωτό και το comment του είχε εκατοντάδες like. Η Kylie εντόπισε το comment και απάντησε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. “Είμαι εκτός και η μαμά μου είναι hater και δεν έχει κάποιο αντηλιακό μου εδώ”, έγραψε η ίδια.

Είναι σίγουρο πως η Kris Jenner πήρε το μάθημά της μετά από αυτό και θα εφοδιάσει τα ντουλάπια της όχι μόνο με τα υπάρχοντα αντηλιακά αλλά και με το αντηλιακό προσώπου με SPF40 που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

https://www.instagram.com/p/B9NViknha32/

Read More

And More