Ορκιζόμαστε σε αυτές τις μάσκες προσώπου! Και είναι μια για κάθε ανάγκη!

Οι μάσκες προσώπου είναι το αγαπημένο παιδί της ομορφιάς. Γιατί σε αντίθεση με τις κρέμες και τα serum δεν χρειάζεται να περιμένεις για να δεις αποτέλεσμα στον καθρέφτη σου. Την βγάζεις και είναι εκεί μπροστά σου: το πρόσωπό σου είναι πιο λαμπερό, πιο ενυδατωμένο, πιο ξεκούραστο, πιο φωτεινό, χωρίς νεκρά κύτταρα ανάλογα και με το τι θα επιλέξεις.

Έχουμε δοκιμάσει εκατοντάδες μάσκες σε αυτή τη ζωή (τουλάχιστον δύο κάθε εβδομάδα) και έχουμε καταλήξει πως αυτές είναι οι αγαπημένες μας. Κάνε screenshot. Έχουμε μια για κάθε ανάγκη.

ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Αυτή η μάσκα είναι η αρχή των πάντων. Γιατί κανένα προϊόν και καμία άλλη μάσκα δεν θα μπορέσει να εισχωρήσει αν η επιδερμίδα σου έχει νεκρά κύτταρα. Σκέψου πως τα τελευταία λειτουργούν ως ένας τοίχος πάνω στον οποίο “χτυπούν” τα επόμενα προϊόντα που θα βάλεις. Αυτή η μάσκα απολέπισης, λοιπόν, ρίχνει τον τοίχο χάρη στα AHA και τα Ένζυμα που περιέχει αλλά και στους κόκκους από ρόδι με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται από κάτω το νέο και υγιές δέρμα. Θυμήσου: Ρόδι Απολεπιστική Μάσκα AHA και Ένζυμα από Korres. Φυσικά!

ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ

Αυτή η μάσκα θα μπορούσε να ανήκει και στην κατηγορία των gadget αφού είναι πολύ θεαματική και… ινσταγκραμική. Επί της ουσίας, την πιάνεις πίσω από τα αυτιά και την αφήνεις για περίπου μισή ώρα. Για να δεις το αποτέλεσμα που έχει το tip μου είναι να τραβήξεις μια φωτογραφία πριν και μια μετά!  Chin & Cheek Lifting Mask Magic Stripes, €61.50, www.makemeup.gr . H συσκευασία περιέχει πέντε.

ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Λατρεύουμε αυτή τη μάσκα γιατί μπορούμε να την φορέσουμε, να βάλουμε την αγαπημένη μας σειρά στο Netflix και να χαλαρώσουμε χωρίς να έχουμε το άγχος να την ξεβγάλουμε. Πρόκειται για night mask που σημαίνει ότι κοιμάσαι με αυτή και το επόμενο πρωί αποκαλύπτεται η ενυδατωμένη και ελαστική επιδερμίδα σου. Drink Up™ Intensive Overnight Hydrating Mask, Origins, €23.95.

ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ

 

Αυτή η μάσκα κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει τόσο ξεκούραστο σαν να έχεις επιστρέψει πολύ από διακοπές. Άπλωσέ την για δέκα λεπτά και όταν την αφαιρέσεις θα δεις πως οι γραμμές έχουν λειανθεί. Extra Firming Mask, Clarins, €65.60.

ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ

Η κολοκύθα είναι γνωστή διατροφικά για την αποτοξινωτική της δράση. Σε αυτή την express μάσκα της Apivita μπορείς να δεις το θεαματικό αποτέλεσμά της και στο πρόσωπό σου. Είναι σε μονοδόσεις ώστε να μην έχεις άγχος να καταναλώσεις το προϊόν από την στιγμή που το ανοίξεις. Express beauty μάσκα αποτοξίνωσης, Apivita, €2.45.

ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

 

Το έλαιο ταϊόδεντρου είναι ιδανικό συστατικό για τις λιπαρές επιδερμίδες. Σε αυτή τη μάσκα της The Body Shop θα το βρεις σε υψηλή συγκέντρωση και το αποτέλεσμα το βλέπεις instantly στην επιδερμίδα σου. Είναι peel-off που σημαίνει ότι την τραβάς από την άκρη της και ξεκολλάει. Μετάφραση: σου προσφέρει μια ακόμη εμπειρία. Tea Tree Anti- imperfection peel off mask, The Body Shop, €5.50.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΟΨΗ    

Είναι η πιο ινσταγκραμική μάσκα η οποία υπάρχει στις φωτό κάθε beauty influncer εκεί έξω. Η Summer Fridays, όμως, εκτός από τέλειο packaging έχει και εξίσου τέλειο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου. Ιδανική αν έχεις κουρασμένη όψη ή αν το δέρμα σου δείχνει (και είναι) αφυδατωμένο. Θα την βρεις στα Sephora, €55.95.

 

Read More

And More