Ορκιζόμαστε σε αυτές τις τρεις sheet masks!

Την εβδομάδα που πέρασε σου γράψαμε εδώ τα πάντα για τις μάσκες προσώπου. Και σήμερα είναι η τέλεια μέρα να περάσεις από την θεωρία στην πράξη κάνοντας την αγαπημένη μας μάσκα προσώπου που δεν είναι άλλη από την sheet mask!

Οι sheet masks, όπως είπαμε, είναι εμποτισμένες “γάζες” με πλούσια συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και αυτό που κάνουν αυτές οι “γάζες” είναι αφενός να μην αφήνουν τα συστατικά αυτά να φεύγουν από το δέρμα (το υαλουρονικό “εξατμίζεται”) αφετέρου τα “σπρώχνουν” προς τα μέσα.

Δεν κάνουν, όμως, όλες οι sheet masks την ίδια θεαματική δουλειά! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις τρεις top που έχουμε τεστάρει οι ίδιες και που όταν αφαιρέσαμε από το πρόσωπό μας το αποτέλεσμα που είδαμε ήταν πολύ θεαματικό: λάμψη και super plump αποτέλεσμα. Ποιες είναι αυτές;

Advanced Night Repair Masque της Estee Lauder, €85.60/4 μάσκες. Αυτή η πρωτοποριακή υφασμάτινη μάσκα της Estee Lauder είναι ενισχυμένη από ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου το οποίο λειτουργεί ως προστατευτικός φραγμός, επιτρέποντας στα δραστικά συστατικά και τεχνολογίες της μάσκας να διεισδύσουν γρήγορα και σε βάθος στην επιφάνεια της επιδερμίδας ενώ παράλληλα “κλειδώνει” την υγρασία στο εσωτερικό της. Και φυσικά, είναι εμποτισμένη με το θρυλικό σέρουμ της Estee Lauder!

Μάσκα ενταντικής φροντίδας με Υαλουρονικό της Magic Stripes, €42.34/3 μάσκες, Make Me Up. Αυτή η μάσκα είναι τόσο πλούσια σε υαλουρονικό οξύ που ανοίγοντάς την θα δεις πάρα πολύ πλούσιο υλικό να υπάρχει μέσα στο χαρτί. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο! Πέρασε με αυτό το ντεκολτέ, τα χέρια σου και, γιατί όχι, όλο σου το σώμα! Η ποσότητα είναι μεγάλη!

Genifique Hydro Mask της Lancome, €11.20/1 μάσκα. Η μάσκα Genifique Hydro Mask, η οποία περιέχει μισό μπουκάλι Génifique, και έχει ορατά αποτελέσματα λάμψης 7 ημερών σε μόλις 20 λεπτά. Θεαματικό; Επίσης, το plus με την συγκεκριμένη μάσκα είναι ότι πωλείται και μια- μια χωρίς να σε βγάζει από το budget σου!

 

 

Read More

And More