Ορκιζόμαστε στα Lancaster για τέλειο μαύρισμα! Και τώρα μπορούμε να τα αποκτήσουμε με 50% έκπτωση!

Αυτό το post ξεκινάει με ένα προσωπικό beauty story: φέτος το καλοκαίρι είμαι μαυρισμένη από την 1η Ιουνίου. Σχεδόν. Πράγμα παράδοξο για μένα αφού το έντονο μαύρισμα το αποκτώ στις διακοπές μου, εκείνες, δηλαδή, τις δύο εβδομάδες στα μέσα του Αυγούστου.

Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, ξεκίνησα να εφαρμόζω το εξής trick: μετά από κάθε ντους αναμείγνυα ίση ποσότητα self tan Lancaster με ίση ποσότητα after sun. Το αποτέλεσμα ήταν από τον Ιούνιο να μοιάζω σαν να έχω γυρίσει από διακοπές Αυγούστου. Και μάλιστα από ένα μήνα διακοπών. Αυτό σε δυνδυασμό με 5-6 μπάνια όπου το αντηλιακό μου ήταν και πάλι Lancaster. Φυ-σι-κά!

Το brand είναι α) εξειδικευμένο β) στηρίζεται σε μια τεχνολογία με ενεργοποιητές μαυρίσματος (tan maximizer), που έχουν ως αποτέλεσμα αφενός η επιδερμίδα σου να είναι προστατευμένη από τον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία, αφετέρου να έχεις το sexy μαύρισμα που θέλεις!

Και για όσες με ρωτούν για το tip μου αυτή την περίοδο έχω και ένα extra tip να δώσω: στα Sephora θα βρεις τα αγαπημένα Lancaster (αντηλιακά, self tan, after sun και ένα φοβερό scrub προετοιμασίας για τον ήλιο, το Tan Preparer) με 50% έκπτωση. Yeap! Οπότε μην χάνεις καιρό και μπες εδώ και διάλεξε τα δικά σου προϊόντα που θα σου χαρίσουν το τελειότερο μαύρισμα που είχες ποτέ αυτό το καλοκαίρι! Promise!

 

Read More

And More