Όσκαρ 2016: πώς 7 αγαπημένες μας stars ετοιμάστηκαν για το κόκκινο χαλί!

Σκέψου τι συμβαίνει στην δική μας-δεν-είμαι-celebrity-περίπτωση: ετοιμάζεται για έξοδο και ξοδεύεις εργατοώρες για να κάνεις τις μάσκες σου, να βρεις τι θα φορέσεις, να χτενίσεις τα μαλλιά σου και να κάνεις το μακιγιάζ που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις. Σκέψου, τώρα, τι θα συνέβαινε αν αντί για να πας σε ένα bar και να πιεις ένα ποτό με το date σου έπρεπε να πας στα Oscar, να έχεις όλα τα φώτα πάνω σου, να σε βλέπει εκατομμύρια κόσμος και μπλα, μπλα, μπλα…

Μπορεί, λοιπόν, οι stars να είχαν κάμποσο άγχος για την οσκαρική τους εμφάνιση και όλες αυτές τις κριτικές, αλλά να που φρόντισαν να αξιοποιήσουν τον χρόνο της beauty προετοιμασίας τους και να μοιραστούν μαζί μας μερικές στιγμές. Τις συγκεντρώσαμε κι εσύ μπορείς να δεις παρακάτω πώς προετοιμάστηκαν επτά αγαπημένες μας stars για τα Όσκαρ!

1. Maria Menounos

H Maria Menounos αφέθηκε όπως πάντα στα χέρια του αγαπημένου μας Δημήτρη Γιαννέτου ο οποίος ανέβασε αυτή τη photo στο instagram και μοιράστηκε καναδυό τρία πράγματα που έκανε στο beauty look της. Χρησιμοποίησε προϊόντα styling Kera Professional όπως έγραψε και προετοίμασε την επιδερμίδα της με προϊόντα Murad. Μάλιστα, ο ίδιος ορκίζεται στην κρέμα ματιών Lift Firming Treatment.

2. Rachel McAdams

Η αδερφή της Rachel, Kayleen McAdams, είναι make up artist και κάνει το μακιγιάζ της Sofia Vergara και (surprise! surprise!) και της αδερφής της! Και όπως μπορείς να τσεκάρεις και από αυτή τη photo οι δύο αδερφές μοιάζουν πολύ μεταξύ τους!

3. Mindy Kaling

Η Mindy Kalling ανέβασε αυτή την photo που την δείχνει να βάλει αποσμητικό πριν αρκετές μέρες στο instagram γράφοντας: “προετοιμασία για τα Όσκαρ!”. Μας αρέσει πολύ το χιούμορ της!

4. Sofia Vergara

Μια μέρα πριν τα ΄Οσκαρ η Sophia Vergara ανέβασε αυτή την photo με την facialist Tracey Martin η οποία είναι αγαπημένη όλων των stars του Hollywood και που πριν τα Όσκαρ είναι must να επισκέπτεσαι το κέντρο της για να κάνεις την θεραπεία Red Carpet Facial, μια θεραπεία με φως LED που στοχεύει στις ρυτίδες. Η Madonna και η Kate Winslet είναι επίσης πολύ τακτικές πελάτισσες.

5. Chrissy Teigen

H έγκυος Chrissy Teigen έκανε αυτή την εκπληκτική πλεξίδα στο κόκκινο χαλί. Πολλά like!

6. Naomi Watts

H Naomi Watts μας δείχνει το χρώμα που διάλεξε ο προσωπικός της make up artist, Hung Vanngo για εκείνη. Πρόκειται για το Infallible της L’Oreal Paris και κατά πάσα πιθανότητα την απόχρωση Sangria.

7. Reese Witherspoon

H Reese Witherspoon που είχε ένα από τα ωραιότερα μακιγιάζ της βραδιάς που αναδείκνυαν και την επιδερμίδα της ανέβασε αυτή την photo. Μας αρέσει πολύ που δεν ποστάρει πάντα την τέλεια εικόνα του εαυτού της. Δες το μετά εδώ!

Λοιπόν, ποια backstage photo σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More