Όσκαρ 2022: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

H 94η τελετή απονομής βραβείων Oscar πραγματοποιήθηκε και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας κι ενώ οι celebrities απείχαν από τη live διοργάνωση φέτος επιστρέφουν εντυπωσιακές και με απίθανα beauty looks που θα συζητηθούν πολύ. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και πάλι στο Dolby Theater του Los Angeles κι εκείνες χάρισαν το ωραιότερο χαμόγελο. Οικοδέσποινες ήταν οι Amy Shumer, Wanda Sykes και Regina Hall. 

Lupita Nyomg’o, Vanessa Hudgens, Lily James, Jessica Chastain και Zendaya ήταν μερικές μόνο από εκείνες θα σε αφήσουν άφωνη με το μακιγιάζ και το hairstyle. Στη συνέχεια θα τις δεις και τις επόμενες μέρες θα ανακαλύπτεις τις λεπτομέρειες. 

Reuters

Lupita Nyong’o: Κι αν έπρεπε να δώσω ένα beauty look βραβείο αυτό πάει στην καλλονή ηθοποιό. Με συγκλονιστικό updo και χρυσή σκιά στα βλέφαρα ήταν απλά υπέροχη. 

Reuters

Zendaya: Συνδύασε την ασημί, μεταλλική σκιά με έντονη λάμψη στα χείλη υιοθετώντας ένα δροσερό look που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Reuters

Lily James: Γοητευτική και κομψή με ροζ αποχρώσεις στο μακιγιάζ, matchy με τη δημιουργία που φορούσε και τα μαλλιά της ελεύθερα να ακουμπούν στους ώμους. 

Reuters

Vanessa Hudgens: Με old Hollywood beauty look τέλειο για την περίσταση. Οι σκούρες γήινες αποχρώσεις στα μάτια και τα χείλη ήταν απλά τέλειες όπως και ο ψηλός κότσος.

Reuters

Sofia Carson: Με συγκλονιστικό low braid bun με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και κλασικό cat eye. 

Splash

Naomi Scott: Με slicked back hairstyle και ουδέτερες αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

Reuters

Jessica Chastain: Ο hairstylist Renato Campora δημιούργησε μια ανεπιτήδευτη αλογοουρά και o make up artist Kristofer Buckle ένα λαμπερό look με ιριδίζουσα σκιά σε soft bronze απόχρωση.  

Jeff Kravitz/FilmMagic

Zoe Kravitz: Με τις αγαπημένες της baby bangs, winged liner και nude χείλη.  

Reuters

Nicole Kidman: Με το απόλυτο old Hollywood look. Κόκκινο χρώμα στα χείλη, έντονο βλέμμα και chic updo.

Momodu Mansaray/Getty Images/Ideal Images

Penelope Cruz: Με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις. 

Reuters

Billie Eilish: Βραβεύτηκε με Oscar και έλαμπε ολόκληρη. Τα πολύ σκούρα μαλλιά της ήταν ελεύθερα και με χωρίστρα στο πλάι ενώ το μακιγιάζ της απλό με τη χρυσή σκιά στα βλέφαρα διακριτική και κομψή.  

Κεντρική photo: Emma McIntyre/Getty Images/Ideal Images

 

Read More

And More