Όταν όλοι μιλούν για βιταμίνη C η KORRES μας συστήνει στην Super Vitamin C!

Ζούμε την περίοδο που το skincare είναι η μεγαλύτερη δύναμη στην ομορφιά! Εκείνο που κινεί τα νήματα ακόμη και σε σχέση με το μακιγιάζ ή το hair styling. Και σε ότι έχει να κάνει με το skincare διανύουμε την εποχή που όλοι μιλούν για ενεργά συστατικά. Από όλα αυτά τα ενεργά συστατικά, η βιταμίνη C είναι εκείνη που ακούγεται περισσότερο. Και την ακούς τόσο συχνά που αν δεν έχεις μια τέτοια κρέμα ήδη στο boudoir σου, κάνεις έρευνα αγοράς για να επενδύσεις στην καλύτερη.

Λοιπόν, την βρήκαμε για εσένα (εχμ, και για εμάς!). Όταν όλοι μιλούν για την βιταμίνη C η KORRES μας συστήνει για πρώτη φορά στην Super Vitamin C για Super λάμψη με την νέα κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο. Πριν από αυτό, όμως, μερικές συστάσεις για την βιταμίνη C.

Γιατί να επιλέξεις μια κρέμα με βιταμίνη C;

Καθημερινά η επιδερμίδα μας εκτίθεται σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι την κάνουν να γερνάει πιο γρήγορα: ο ήλιος, η περιβαλλοντική ρύπανση, το κάπνισμα, το μπλε φως των οθονών είναι μερικοί από αυτούς. Και για να καταλάβεις τι επιπτώσεις έχουν όλα αυτά στην επιδερμίδα, σκέψου πως κανονικά, οι πρώτες ρυτίδες, η θαμπή όψη, οι δυσχρωμίες θα εμφανίζονταν πολλααααααααααααα χρόνια αργότερα. Αρκεί να ήμασταν κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο, πράγμα ανέφικτο. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς, λοιπόν, το κάνει η βιταμίνη C για εμάς, αφού δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ ενάντια σε αυτές τις επιθέσεις! Άρα, η επιδερμίδα μας παραμένει προστατευμένη, άρα (δις!) χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια κρέμα με βιταμίνη C!

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να έχεις την προστασία της βιταμίνης C επί 1000%;

Η παραπάνω ερώτηση είναι ρητορική! Η KORRES με την νέα κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο Super Vitamin C μας παρέχει super λάμψη! Σκέψου το! Δεν μιλάμε για απλή βιταμίνη C αλλά για την… Super εκδοχή της! Γιατί, όμως, super; Πρώτον, γιατί δεν οξειδώνεται και κρατάει όλες τις ευεργετικές της ιδιότητες και δεύτερον απορροφάται 1000% περισσότερο από την βιταμίνη C!

Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Super Vitamin C: η πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ!

Η  νέα κρέμα της KORRES, το νέο Άγριο Τριαντάφυλλο με Super Vitamin C, δρα σε πολλαπλά επίπεδα στην επιδερμίδα μας! Ενυδατώνει, τονώνει, αναζωογονεί, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, εξαλείφει τα σημάδια κούρασης και είναι ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες. Εξάλλου, η κοσμετολογία κάνει πλέον λόγο για ανάγκες περισσότερο παρά ηλικίες. Από την πρώτη στιγμή, όμως, που θα την χρησιμοποιήσεις θα δεις στον καθρέφτη σου μια τέλεια λάμψη σαν να χρησιμοποίησες το τελειότερο φίλτρο του instagram! Τα καλά νέα; Αυτή η λάμψη δεν αποτυπώνεται μόνο στις φωτογραφίες και στα instastories σου, αλλά σε ακολουθεί καθημερινά στην πραγματική σου ζωή! Θυμήσου το στο πρώτο κομπλιμέντο που θα σου κάνουν οι συνάδελφοι στο γραφείο (real story!). #NoFilterShine for me, please!