Παγκόσμια ημέρα νερού: πώς μια μπάρα σαπουνιού θα βοηθήσει τον κόσμο!

Αυτόν τον Μήνα της Γης, η Aveda, η υψηλής απόδοσης, φυτική μάρκα μαλλιών με αποστολή να νοιάζεται τον κόσμο, είναι περήφανη που υποστηρίζει για άλλη μια φορά την φιλανθρωπική οργάνωση charity: water με σκοπό να παρέχει καθαρό νερό σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Από το 1999, όταν ο ιδρυτής της Aveda, Horst Rechelbacher, ξεκίνησε την ετήσια εκστρατεία Earth Month, η Aveda συγκέντρωσε σχεδόν 65 εκατομμύρια δολάρια για περιβαλλοντικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Φέτος, είναι σε αποστολή να συγκεντρώσει
περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια για την προστασία και την παροχή καθαρού νερού σε άτομα που έχουν ανάγκη στην Ινδία, το Νεπάλ, τη Μαδαγασκάρη και την Αιθιοπία κατά τη διάρκεια του Μήνα τα Γης 2021 αλλά και μετά.


ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κατά τη διάρκεια του Μήνα της Γης 2021, η Aveda δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της να υποστηρίξουν την προσπάθειά της: να προσφέρει καθαρό νερό σε ανθρώπου που το έχουν ανάγκη και να φτάσει το στόχο των $2M σε δωρεά. Πώς θα το πετύχει αυτό; Η Aveda δημιούργησε το Limited Edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar ως μέρος των προσπαθειών της για καθαρό νερό. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία θα δωρίσει $5 από την πώληση του κάθε limited-edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar και των Discovery Set Nutriplenish™, Botanical Repair™ και Invati Advanced™ στην οργάνωση charity: water1. 

Επιπλέον, θα δωρίσει το 100% των online & offline πωλήσεων στις ΗΠΑ, την ημέρα της Γης 22 Απριλίου 2021 στην οργάνωση to charity: water2 (η δωρεά θα είναι μέχρι $600K) ενώ σε συνεργασία με το MoveSpring, η Aveda θα οργανώσει ένα virtual Earth Month RunWalk όλο τον μήνα του Απριλίου και μας καλεί να συμμετέχουμε κάνοντας εγγραφή για να τρέξουμε ή να περπατήσουμε 6km:
τη μέση απόσταση που οι άνθρωποι περπατούν μέχρι τη πηγή καθαρού νερού τους στις αναπτυσσόμενες χώρες. To ποσό συμμετοχής 25$ βοηθά στην παροχή καθαρού νερού σε άτομα που έχουν ανάγκη.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ SHAMPURE™ NURTURING SHAMPOO BAR

Το νέο, limited-edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar, είναι μια μπάρα σαμπουάν χωρις σιλικονη, χωρίς sulfate, cruelty-free και vegan, προσφέροντας απαλή φροντίδα για τα μαλλιά και τον πλανήτη. Περιέχει έλαιο αβυσσινίας, καθαρίζει απαλά και παρέχει ανάλαφρη μακράς διαρκείας θρέψη, ενώ εγχέει στα μαλλιά το χαρακτηριστικό χαλαρωτικό άρωμα της Aveda. Το Limited Edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar (ΠΛΤ 18€) θα είναι διαθέσιμο από 1 Απριλίου 2021 στο aveda.gr.

 

 

Read More

And More