Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2016: αυτά είναι τα σύγχρονα beauty icons!

Ημέρα της Γυναίκας 2016! Και όπως κάθε τέτοια μέρα, υπάρχει εκείνο το αφιερωματικό θέμα με τα icons που μας έχουν ασκήσει τη μεγαλύτερη επιροή. Αντί, όμως, να κάνουμε ένα review στην Brigitte, την Marilyn και τα άλλα κορίτσια με το signature beauty look και το attitide που ακόμη και σήμερα προσπαθούμε να αντιγράψουμε, κάνουμε focus στις σύγχρονες beauty μούσες: εκείνα τα νέα, φρέσκα κορίτσια που με όπλο τους τα social media (και όχι μόνο) κινούν τα νήματα του beauty κόσμου (και όχι μόνο!), αφού καθετί που ανεβάζουν γίνεται trend την ίδια στιγμή.

Μετά από κάμποση συζήτηση καταλήξαμε στις αγαπημένες μας. Δες και ψήφισε το δικό σου beauty icon! Αλήθεια, υπάρχει κάποια που σου λείπει από τη λίστα; Και αν ναι, ποια;

Alexa Chung

Η Alexa Chung είναι από τις πρώτες που εισήγαγαν τον όρο του it girl. Είναι αγαπημένη του Karl Lagerfeld, έχει πάντα μια γραμμή στις πρώτες θέσεις στα shows του οίκου Chanel ενώ σε σχέση με την beauty επιροή που ασκεί να σου πω μόνο πως το swag κούρεμά της είναι το πιο hot κούρεμα για το 2016 (που το είχαμε προβλέψει από το 2015 και που μπορείς να τσεκάρεις εδώ).

Gigi Hadid

Ένα χρόνο πριν κανείς δεν γνώριζε το όνομά της. Έναν χρόνο μετά δεν υπάρχει εβδομάδα να περάσει χωρίς να αναφερθούμε σε εκείνη. Είναι το πρόσωπο της Maybelline New York και εκείνο το κορίτσι που μας σύστησε στο strobing! Plus: έχει τέλειες ιδέες για το πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου τις οποίες μπορείς να τσεκάρεις εδώ!

Kendall Jenner

Η ετεροθαλής αδερφή των Kardashian είναι η μοναδική που δεν υπέκυψε στο… καμπύλες πρότυπο! Ανέβηκε στην πασαρέλα πριν περίπου καναδυό χρόνια και την κατέκτησε στα πρώτα δέκα βήματα. Μαζί με την Gigi Hadid είναι η αγαπημένη του Rousteing o οποίος προκάλεσε beauty πανικό όταν στο τελευταίο show του οίκου Balmain αποφάσισε να τους ανταλλάξει χρώμα μαλλιών! Επίσης, η Kendall πλέον ανήκει στις μούσες της Estee Lauder.

Kim Kardashian

Το φαινόμενο Kim Kardashian δεν γίνεται να εξαντληθεί σε μερικές γραμμές. Και μπορεί να μην την συμπαθείς αλλά παραδέξου πως δεν σε κάνει να βαρεθείς ποτέ. Επίσης, σε εκείνη οφείλουμε ότι εκτοπίστηκε το ξανθό γαλαζομάτικο πρότυπο. Thank you Kim!
Bonus info: η Kim έχει signature μακιγιάζ που σου δείχνουμε πώς να το κάνεις εδώ!

Kylie Jenner

Η ιστορία της Kylie Jenner είναι λίγο – πολύ γνωστή. Ήταν απλώς η μικρή αδερφή των Kardashian και της Kendall μέχρι που αποφάσισε να μεγαλώσει τα χείλη της κι έσωσε μια ολόκληρη βιομηχανία: αυτή της τρόμπας χειλιών! Έπειτα, λάνσαρε τα δικά της κραγιόν που έγιναν sold out μέχρι να πεις Kylie. Και αν τα θες και διακαώς σου έχουμε εδώ δέκα διαφορετικές παραλλαγές τους.

Taylor Swift

Η Taylor Swift ήταν ένα κορίτσι που έπαιζε απλώς country μουσική. Μέχρι που γνώρισε την Karlie Kloss σε ένα show της Victoria Secret όπου και τραγουδούσε και αποφάσισε να κόψει έτσι τα μαλλιά της. Σήμερα η Taylor Swift είναι το beauty icon με το οποίο ταυτίζονται άπειρα κορίτσια στην εφηβεία τους. Και όχι μόνο!

Rihanna

Αλλάζει τα μαλλιά της με την ίδια συχνότητα που τα αλλάζει η Kylie, σε αντίθεση με την Taylor Swift δεν υπήρξε ποτέ το καλό κορίτσι, αλλά τελικά ποιος νοιάζεται; Το μόνο που θέλουμε από εκείνη είναι να αντιγράφουμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της με κάθε ευκαιρία!

Selena Gomez

Κάποτε ήταν απλώς το κορίτσι του Justin Bieber. Σήμερα είναι η Selena Gomez! Κι εδώ μπορείς να δεις όλα τα στάδια της αλλαγής της που την έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα beauty icons του σήμερα.

Miley Cyrus

Από πριγκίπισσα της Disney έγινε το κακό κορίτσι της showbiz και των social, Όμως, παράλληλα με αυτόν τον ρόλο διατηρεί κι εκείνον του beauty icon που ξεκίνησε να κατακτά όταν έκοψε τα μαλλιά της pixie.
Δες εδώ πόσο άλλαξε η ζωή 9 stars όταν αποφάσισαν να κόψουν τα μαλλιά τους.

Jennifer Lopez

Δεν είναι το πιο φρέσκο beauty icon που προστέθηκε πρόσφατα στις λίστες μας. Είναι, όμως, τόσο φρέσκια στα 46 της που αυτό την κάνει να διεκδικεί μια θέση σε αυτή τη λίστα. Και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η JLO είναι το icon του σήμερα, μια σύγχρονη Brigitte!

Beyonce

Η Beyonce είναι μια από τις ελάχιστες stars παγκοσμίως που κινούν τα νήματα της ομορφιάς και που ότι επιλέγει γίνεται trend: χαρακτηριστικό παράδειγμα: το ponytail που έκανε στο Met Gala. Την ίδια στιγμή όλες οι beauty editors γράφαμε με μανία γι’αυτό και όσες δεν έγραφαν στήθηκαν μπροστά από τον καθρέφτη τους για να το κάνουν!

Read More

And More