Περνάς ώρες ατελείωτες μπροστά από το pc σου και τα μάτια σου είναι κουρασμένα; Έχουμε το τέλειο προϊόν!

Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όλα τα κορίτσια που περνάνε εργατοώρες μπροστά από τον υπολογιστή τους. Σε αυτά τα κορίτσια που πρέπει να είναι στο γραφείο 9 το πρωί, δουλεύουν εντατικά και το βράδυ τους είναι επίσης γεμάτο υποχρεώσεις και γιατί όχι, ένα ευχάριστο date! Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όλες εμάς!

Αν το βλέμμα σου μαρτυρά την κούρασή σου και τις μόλις έξι ώρες που “συναντάς” το κρεβάτι σου έχουμε βρει την τέλεια λύση και την μοιραζόμαστε μαζί σου! Δεν είναι μια ακόμη κρέμα ματιών αλλά μια κρέμα που δουλεύει 9 με 9, όσο σκληρά εργάζεσαι κι εσύ δηλαδή για να σου προσφέρει το πιο λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα όσο εσύ χτίζεις καριέρα!

Πρόκειται για τη νέα κρέμα ματιών Clinique Pep-Start, μια απαλή κρέμα που φωτίζει, ξυπνά και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια άμεσα και μακροπρόθεσμα. Με ένα καινοτόμο σφαιρικό απλικατέρ που κάνει μασάζ και μειώνει το πρήξιμο από τα κουρασμένα μάτια, ενώ μαλακώνει το “δρόμο” για το μακιγιάζ σου. Το βλέμμα σου ανοίγει σε μόνο 3 δευτερόλεπτα.
Το μυστικό βρίσκεται στην σύνθεσή του! Ένα μίγμα από 7 pep-τίδια βοηθούν να διατηρηθεί το κολλαγόνο που απειλείται από το στρες, την κούραση και την έλλειψη ύπνου- τα σημάδια μιας έντονης ζωής!

Πώς το χρησιμοποιείς;
Η διαδικασία για να έχεις το πιο ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα είναι πολύ απλή! Ανοίγεις το νέο Pep-Start Eye και πιέζεις το σφαιρικό απλικατέρ για μια ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι στην άκρη. Πλησιάζεις στη περιοχή και περνάς την ποσότητα με κυκλική κίνηση κάτω από τα μάτια και στα βλέφαρα. Απλώνεις με ταμποναριστές κινήσεις την υπολειπόμενη ποσότητα εάν χρειάζεται με τα ακροδάχτυλα. Το βλέμμα δείχνει αμέσως φωτεινό και ξεκούραστο σαν μετά από ένα καλό ύπνο. Κανείς δεν θα ξέρει πώς ξενύχτησες (για μια ακόμη φορά)!

Read More

And More