Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο δημιουργός του πιο hot beauty brand αυτή την στιγμή στον κόσμο!

Στις μέρες μας αν δεν ξέρεις το brand The Ordinary δεν δικαούσαι να λες ότι ξέρεις από ομορφιά. Πρόκειται για το πιο επαναστατικό- δημοφιλές- hot brand ομορφιάς αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο που στηρίζεται στην εξής φιλοσοφία: στα καλλυντικά του υπάρχουν καθαρές συνθέσεις ενεργών συστατικών (βλ. υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη, βιταμίνη C κλπ) και πωλούνται σε πολύ οικονομικές τιμές. Τους προηγούμενους μήνες η Estée Lauder Company εξαγόρασε το 28%.
Η εταιρία καλλυντικών Deciem (τα The Ordinary είναι μια σειρά που ανήκει σε αυτή την εταιρία) ήταν δημιούργημα του Brandon Truaxe, ο οποίος σύμφωνα με το WWD πέθανε μόλις σε ηλικία 40 ετών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο instagram των Deciem έγινε η εξής ανάρτηση:
“Brandon, δημιουργέ και φίλε. Άγγιξες τις καρδιές μας, ενέπνευσες το μυαλό μας και μας έκανες να πιστέψουμε ότι όλα είναι πιθανά. Σε ευχαριστούμε για κάθε γέλιο, για κάθε διδαχή και κάθε λεπτό που μοιράστηκες μαζί μας το έξυπνο μυαλό σου. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς εσένα, σου υποσχόμαστε ότι θα φροντίζουμε ο ένας τον άλλο και θα δουλέψουμε σκληρά για να συνεχίσουμε το όραμά σου. Ευχόμαστε επιτέλους να βρεις την ειρήνη. Αγάπη (για πάντα), τα Deciem σου”.
‘Οπως είπαμε, οι συνθήκες θανάτου του Brandon Truaxe είναι ακόμη αδιευκρίνιστες παρά το γεγονός ότι πολλοί κάνουν λόγο για αυτοκτονία και διαταραγμένη προσωπικότητα ενώ κάποιοι άλλοι αφήνουν ανοιχτά τα σενάρια για αυτοκτονία. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια beauty στήλη και το μόνο στο οποίο προτιμώ να σταθώ είναι η οξυδέρκεια αυτού του ανθρώπου που ήταν ο μοναδικός που σκέφτηκε να πουλήσει ενεργά συστατικά στην αυθεντική τους μορφή, μειώνοντας κατακόρυφα το κόστος. R.I.P. Brandon Truaxe.

Read More

And More