Η πιο διάσημη παλέτα του κόσμου μόλις έγινε πιο οικονομική!

Αν είσαι μανιακή με το instagram (εγώ είμαι) και το youtube (όχι τόσο) θα έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχει μια παλέτα στην οποία “ορκίζονται” οι beauty addicts. Αυτή η παλέτα είναι η Urban Decay Naked Hit. Η συγκεκριμένη παλέτα είναι best seller γιατί έχει δώδεκα σκιές εκ των οποίων μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις δώδεκα αλλά κοστίζει €52.00 που σημαίνει ότι υπάρχει μια μερίδα κοινού που ενώ θέλει να την αποκτήσει ίσως να μην μπορεί λόγω κόστους.

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το νέο είναι huge! Πριν λίγες ώρες, λοιπόν, κυκλοφόρησε ότι η συγκεκριμένη παλέτα πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε mini έκδοση. Η είδηση αναρτήθηκε μέσα από τον λογαριασμό της Urban Decay στο instagram και σύμφωνα με την εταιρία α) η παλέτα θα λέγεται Naked Petite Heat και β) θα περιλαμβάνει πέντε ματ και μια ημι-ματ σκιά που λειτουργεί και ως highlighter.

Παρακάτω, τα swatches της νέας μίνι παλέτας και μερικά info για τα πρακτικά: την παλέτα Urban Decay Naked Heat θα την βρεις στα Sephora, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει (και αν) η mini στην Ελλάδα. Αλλά, εν τω μεταξύ, να σου θυμίσω ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων.

Read More

And More