Ποια διάσημη ελληνίδα είναι το νέο πρόσωπο της Garnier Cristal Color;

Βάφεις τα μαλλιά σου μόνη σου στο σπίτι ή προτιμάς να εμπιστεύεσαι το χρώμα σου στα χέρια ενός ειδικού; Αν ανήκεις στην μπορώ-και-μόνη-μου κατηγορία τότε το οφείλεις στην Garnier. Αποθήκευσε αυτή την beauty πληροφορία και ανάφερέ την με την πρώτη ευκαιρία ώστε να εντυπωσιάσεις τις φίλες σου: το 1964 η Garnier λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θρυλικό Cristal Color που καθιερώνει τον όρο του χρώμο- σαμπουάν και μαθαίνει τις Ελληνίδες να βάφουν τα μαλλιά τους στο σπίτι, παροτρύνοντας τις καταναλώτριες να “παίξουν με τα χρώματα χωρίς να παίξουν με τα μαλλιά τους”.

Σήμερα η Garnier Cristal Color με 16 κρυστάλλινες αποχρώσεις εμπλουτίζεται με μια σειρά 5 αποχρώσεων για ULTRA χρώμα. Η σειρά αυτή λέγεται Cristal Ultra Color.

Θυμήσου ότι διάβασες το άρθρο στο TLIFE όταν δεις την πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση με κεντρικό πρόσωπο την Μάρα Δαρμουσλή!


Τα γυρίσματα του τηλεοπτικού spot με πρωταγωνίστρια την Μάρα Δαρμουσλή έγιναν στο Μουένος Άιρες

Και μερικά info για την βαφή
Η Garnier Cristal Color είναι η μόνη, μόνιμη βαφή σε υγρή μορφή gel, που περιέχει χρωστικά υψηλής αντοχής για να εισχωρεί στην καρδιά της τρίχας χαρίζοντας απόλυτο μαύρο, σοκολατένιο καστανό, λαμπερό ξανθό και έντονο κόκκινο χωρίς ίχνος λευκών μαλλιών.

Και κάτι σημαντικό: για να μπορέσεις να διατηρήσεις το χρώμα σου ζωντανό και λαμπερό, η Cristal Color σου προσφέρει και την μάσκα extra λάμψης για χρήση μετά την βαφή που είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και φίλτρα UV και η ποσότητά της είναι αρκετή για 6 εφαρμογές!

Read More

And More