Ποια καλλυντικά πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου; Το team του TLIFE σου δίνει ιδέες!

Στο TLIFE λατρεύουμε τα καλλυντικά (μεταξύ άλλων!). Το ίδιο ακριβώς είμαστε σίγουρες ότι συμβαίνει και με ‘σένα! Και μιας και μιλάμε για μια αμοιβαία αγάπη, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να σου δείξουμε τα νεσεσέρ σας, αυτά τα οποία βάζουμε καθημερινά στο βάθος της τεράστιας τσάντας μας κι ερχόμαστε στο γραφείο!

Αλλά αυτό το post έχει και πρακτική εφαρμογή: Αν περνάς την θέλω- να- ανανεώσω- το- νεσεσέρ- μου περίοδο, αν θες να δεις ποια προϊόντα αγαπάμε στο TLIFE και γιατί, αν θέλεις να μάθεις ποιο προϊόν που κυκλοφορεί εκεί έξω είναι το δικό μας “wow”, ή αν απλώς θες να… γνωριστούμε καλύτερα (το νεσεσέρ λέει πολλά για τον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας!) δες παρακάτω τα νεσεσέρ μας. Σου ακούγεται fan; Είναι!


Αγγελική Χριστοπούλου: “Δεν κάνω ποτέ έντονο μακιγιάζ παρά μόνο κάποια βράδια. Στο νεσεσέρ μου υπάρχει οπωσδήποτε ένα liposan για να μην σκάνε τα χείλη μου από το κρύο, μάσκαρα για να τονίζω τις βλεφαρίδες μου και βερνίκι. Έτσι, μπορώ να φρεσκάρω το βερνίκι που μπορεί να έχει ξεφτίσει όπου κι αν είμαι! Όσον αφορά το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ, αγαπώ το Powder Blush από τα MAC, απόχρωση Plum Du Bois με το οποίο κάνω γωνίες στο πρόσωπό μου! Και κάποια ακόμη προϊόντα που έχω στο νεσεσέρ μου: οπωσδήποτε ένα αντισηπτικό χεριών και το αγαπημένο μου άρωμα της Victoria Secret Coconut Passion. Μου αρέσει να μυρίζω βανίλια και καρύδα και να έχω γλυκές μυρωδιές πάνω μου όλη την ημέρα!”.

Εβίτα Τσιλοχρήστου: “Τις περισσότερες φορές βγαίνω κατευθείαν μετά το γραφείο χωρίς να έχω επιστρέψει σπίτι μου. Μάλιστα, πολύ συχνά τα πρωινά προτιμώ να είμαι και αμακιγιάριστη. Γι’ αυτό και έχω στο νεσεσέρ μου οπωσδήποτε make up και concealer για να ξεκινήσω το μακιγιάζ όλο από την αρχή. Επίσης μου αρέσει πολύ η γραμμή στο μάτι και οι χρωματιστές σκιές. Η παλέτα της Estee Lauder και συγκεκριμένα η απόχρωση Emerald Oasis είναι η αγαπημένη μου! Επίσης, έχω μια μάσκαρα σε special size για να μην πιάνει πολύ χώρο, bronzer γιατί μου αρέσει το ηλιοκαμμένο look και τον χειμώνα αλλά αυτό που δεν λείπει ποτέ είναι μια λίμα! Δεν έχω χειρότερο από ένα νύχι που μπορεί να σπάσει μέσα στην ημέρα και να μην ξέρω πώς να το φτιάξω!”.

Μαρία Ρουμελιώτου: “Λατρεύω το μακιγιάζ γι’ αυτό και στο νεσεσέρ μου θα βρεις πολλά προϊόντα ομορφιάς! Στην πρώτη θέση, όμως, είναι η πούδρα μου. Έχω αρκετή λιπαρότητα στο πρόσωπο και κάποια σημάδια γι’ αυτό και δεν πάω πουθενά χωρίς αυτή. Η αγαπημένη μου είναι η Luminous Matte Powder Make Up της Chanel που καλύπτει τα πάντα! Επίσης, έχω μανία με τα lip gloss. Στο νεσεσέρ μου θα βρεις τουλάχιστον πέντε, αλλά κυρίως σε nude χρώματα. Και φυσικά, εννοείται ότι δεν κάνω βήμα χωρίς το Coco Mademoiselle, το άρωμά μου!”.

Νατάσα Μπερέκου (me!): Λόγω επαγγέλματος το νεσεσέρ μου ανανανεώνεται κάθε τόσο. Όμως, υπάρχουν κάποιες αξίες κλασικές. Είναι από αυτά τα προϊόντα που τα ανακαλύπτεις και τα κρατάς μια ζωή. Έχω και λέω, λοιπόν: οπωσδήποτε μια κρέμα χεριών (μην ξεχνάς ότι είναι το σημείο που δείχνει την ηλικία μας. ΄Ασε που ξηραίνονται από το κρύο!). Αυτή την περίοδο αγαπώ την νέα ενυδατική κρέμα χεριών με αμυγδαλέλαιο του Κορρέ. Δεν χρειάζεται να περιμένω με τις ώρες μέχρι να απορροφηθεί και να… πληκτρολογήσω τελικά αυτές τις γραμμές! Επόμενο αγαπημένο: το άρωμά μου. Chloe! Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα του είμαι πιστή. Εντάξει, με πολύ μικρές εξαιρέσεις. Επίσης, υπάρχουν οπωσδήποτε επιθέματα για τα πόδια (αν σου έχει συμβεί να σε χτυπάνε κι εσένα τα παπούτσια, με αυτά θα σωθείς!). Μακιγιάζ: έχω πέντε βασικά προϊόντα που αγαπώ!
1. Idealist Cooling Eye Illuminator από την Estee Lauder: Έχει ελαφρύ χρώμα και εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους που εμφανίζονται μέσα στην ημέρα. Plus: η κεφαλή του είναι αρκετά κρύα κι έτσι ανακουφίζει και από κούραση και πρηξίματα.
2. Speed brow της Benefit: μάσκαρα για τα φρύδια γιατί όλες ξέρουμε πια ότι τα φρύδια είναι νούμερο ένα στο μακιγιάζ μας. Plus: τα χτενίζω ανοδικά και ξαφνικά το πρόσωπό μου δείχνει πιο ανορθωμένο!
3. Rouge Allure Velvet no 39 της Chanel: η πιο τέλεια ματ, σκούρα απόχρωση ever! Δεν φεύγει ούτε μετά από πολλουυς καφέδες και με μια κίνηση μεταμορφώνει το πρωινό μου μακιγιάζ σε βραδινό (βλ. έχω κανονίσει έξοδο κατευθείαν μετά το γραφείο!).
4. Lip conditioner SPF15 από τα MAC: Ενυδατώνει τα χείλη και η μυρωδιά του μου θυμίζει γλυκό της παιδικής μου ηλικίας. Που θα πάει! Θα βρω ποιο!
5. Benetint της Benefit: Κραγιόν+ ρουζ που μοιάζει με βερνίκι. Δες τι έχουμε πει γι’ αυτό σε αυτό το βίντεο!
Κι επειδή τα μαλλιά είναι η θηλυκότητά μας φροντίζω να ενισχύω και τα δύο με το Kérastase Elixir Ultime. Το πήρα και στην συλλεκτική- εορταστική του εκδοχή by Yazbukey. Σου έχουμε πολλά, πολλά νέα γι’ αυτό που θα μάθεις σύντομα. Αλλά μέχρι τότε κράτα ότι είναι ένα πραγματικό ελιξήριο για τα μαλλιά το οποίο χρησιμοποιώ μέσα στην ημέρα στις άκρες για να δώσω λάμψη και να εξαφανίσω το φριζάρισμα. Ό,τι καλύτερο!

Φρύνη Τσάκωνα: “Τα καλλυντικά είναι η μεγάλη μου αδυναμία γι’ αυτό και στο νεσεσέρ μου μπορείς να βρεις τα πάντα! Αν είχα, όμως, να διαλέξω μόνο τρία ανάμεσα σε αυτό το beauty chaos (η στήλη της ομορφιάς μου έβαλε δύσκολα!) είναι τα εξής: οπωσδήποτε η βάση για το μακιγιάζ μου nanoblur την οποία βρήκα στα Boots και κάνει το make up να μένει σταθερό ακόμη και μετά από πολλές, πολλές ώρες meetings και ραντεβού, το αγαπημένο μου make up Kryolane– έχουν την καλύτερη κάλυψη ever! Και το καλύτερο; Blotting papers της Sampar από τα Sephora. Απλώς ταμπονάρεις τις περιοχές που εμφανίζουν λιπαρότητα μέσα στην ημέρα και κυρίως το “Τ” (μέτωπο, μύτη, πηγούνι) και το μακιγιάζ σου μοιάζει σαν να ξεκίνησες την μέρα σου από την αρχή!”

Read More

And More