Ποιες διάσημες θα θέλαμε να δούμε να κόβουν τα μαλλιά του συντρόφου τους!

Αν κάποιος μας έλεγε δύο μήνες πριν ότι θα έρχονταν μια μέρα που θα έπρεπε να κλειστούμε στα σπίτια μας και τα μαλλιά μας θα μάκραιναν τόσο που θα καταλήγαμε να κουρευόμαστε μόνοι μας, θα τον λέγαμε τρελό. Αλλά να που το μέχρι- πριν- λίγο σενάριο επιστημονικής φαντασίας έχει γίνει πλέον νούμερο ένα trend. Στην εκπομπή που έβγαλε η Ellen DeGeneres από το σπίτι της εξήγησε ότι τα μαλλιά της είναι κοντά και υπό κανονικές συνθήκες θα κουρευόταν κάθε τρεις εβδομάδες. Τώρα θα πρέπει να αναγκαστεί να το κάνει μόνη της. Από την άλλη, οι άντρες με εξίσου κοντά μαλλιά ζητάνε πλέον από τις συντρόφους τους να τους κουρέψουν: η Blake Lively τον Ryan Reynolds, η Gwen Stefani τον Blake Shelton, η Miley Cyrus τον κούκλο σύντροφό της Cody Simpson και η λίστα είναι τεράστια.

Στην Ελλάδα οι περισσότερες διάσημες δεν το έχουν επιχειρήσει ακόμη, αλλά εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με τις διάσημες που θα θέλαμε να δούμε να κουρεύουν τα αγόρια τους. Η λίστα είναι παρακάτω και μπορείς να ψηφίσεις ποιο ζευγάρι θα ήθελες να δεις περισσότερο. Σ.Σ.: just for fun!

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν από τα πρώτα ζευγάρια που νόσησαν από κορονοϊό. Ευτυχώς, έγιναν γρήγορα καλά και τώρα και οι δύο μαζί απολαμβάνουν την θαλπωρή του σπιτιού τους. Μάλιστα, πρόσφατα ανακάλυψαν και το TikTok στο οποίο ανεβάζουν βιντεάκια που δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε! Ο Σάκης Τανιμανίδης, μάλιστα, πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας έδειχνε ότι ξύρισε τα γένια του μετά από χρόνια. Θα θέλαμε να ακολουθήσει ένα βίντεο όπου η Χριστίνα Μπόμπα θα τον κουρεύει!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σνικ

Η πανέμορφη Ηλιάνα βρίσκεται σε καραντίνα με τον αγαπημένο της Σνικ και φαίνεται να περνάει υπέροχα. Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην οποία βρέθηκε πρόσφατα (μέσω σύνδεσης, εννοείται!) η ίδια είπε ότι μαγειρεύει, κάνει δουλειές του σπιτιού, βλέπεις σειρές ενώ έχει αποκτήσει ένα ακατάστατο πρόγραμμα αφού κοιμάται και ξυπνάει περίεργες ώρες. Στην σύνδεση αυτή άφησε να εννοηθεί ότι όλα ατά δεν τα κάνει μόνη της αλλά με τον σύντροφό της. Θα θέλαμε, λοιπόν, να δούμε πώς θα μπορούσε να τριμάρει και τα πλαϊνά των μαλλιών του!

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος 

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τις ώρες που περνάει σπίτι με τον σύζυγό της και τον γιο της αφού ήταν κάτι που λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων της έλειπε πολύ. Ανάμεσα στα λαχταριστά φαγητά που μαγειρεύει θα θέλαμε να την δούμε να κουρεύει και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο που έχει signature messy μαλλιά. Τι λες; Θα της το επέτρεπε;

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας

Το ζευγάρι ξεκίνησε να συγκατοικεί πολύ καιρό πριν τον κορονοϊό και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Η Τόνια Σωτηροπούλου λατρεύει να κάνει διαλογισμό ενώ ο σύντροφό της δίνει… ινσταγκραμικές συναυλίες. Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει επίσης messy μαλλιά με πιο μακρύ μήκος από το κλασικό αντρικό και αυτά τα μαλλιά είναι που τον χαρακτηρίζουν. Λες να δούμε τις επόμενες μέρες ένα… φρεσκάρισμα από τα χέρια της αγαπημένης του;

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας 

Είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής show biz, είναι χρόνια μαζί ενώ αυτές τις μέρες τις περνάνε με τα δίδυμά τους μέσα στο υπέροχο σπίτι τους. Λίγες μέρες πριν η Ρούλα Ρέβη ανέβασε στο instagram της ένα βίντεο με τον Αποστόλη Τότσικα στο οποίο φαίνονται τα μαλλιά του να έχουν μακρύνει πολύ. Λες το επόμενο να είναι ένα βίντεο στο οποίο θα τον κουρεύει;

Μαίρη Συνατσάκη και Αιμιλιανός Σταματάκης 

Η Μαίρη Συνατσάκη τις μέρες τις καραντίνας ανεβάζει πολύ δημιουργικά αλλά και αστεία βίντεο στο instagram και στο TikTok της. Δεν είμαστε σίγουροι αν βρίσκεται μόνη της στην καραντίνα ή αν είναι με τον σύντροφό της, αλλά είμαστε σίγουροι ότι ένα τέτοιο βίντεο από το ζευγάρι που δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές κοινές εμφανίσεις θα μας άρεσε πολύ. Επίσης, η Μαίρη Συνατσάκη θα είχε πολύ… υλικό για να δουλέψει!

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια και φαίνεται πως περνάνε τέλεια μαζί με την μικρή τους κόρη. Διασκεδάζουν, μαγειρεύουν παρέα, περνούν χρόνο με αγκαλιές. Λίγες μέρες πριν ο Γιάννης Αϊβάζης είχε ανεβάσει ένα insta story στο οποίο φαινόταν τα μαλλιά του τα οποία είχαν μακρύνει πολύ και από κάτω έγραψε: “Πραγματικά, δεν χρειάζομαι κούρεμα!”. Πραγματικά, θα θέλαμε πολύ να δούμε την Μαρία Κορινθίου να τον κουρεύει!


Read More

And More